ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Dogecoin:Οι λάτρεις το θέλουν για τις συναλλαγές με την Amazon

19:44 - 08 Μαϊ 2021 | Νομίσματα
Dogecoin:Οι λάτρεις το θέλουν για τις συναλλαγές με την Amazon
Το dogecoin έχει μπει δυναμικά στην αγορά των κρυπτονομισμάτων με μεγαλύτερο υποστηρικτή του τον Elon Musk της Tesla, οι κινήσεις του οποίου αυξάνουν την τιμή του.

Αρκετές διαδικτυακές χρηματιστηριακές εταιρείες, όπως η Gemini και η eToro, έχουν προσθέσει το νόμισμα για τις συναλλαγές τους, αναγκάζοντας τους επενδυτές να συμμετέχουν σωρηδόν στη νέα καυτή λίστα του  κρυπτονομίσματος.

Σύμφωνα με μελέτη της GamblersPick, την οποία επικαλείται το Businessinsider, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων θα ενθουσιάζονταν στην ιδέα η Amazon να αποδεχόταν το dogecoin ως μέσο πληρωμής.

Η μελέτη της GamblersPick έδειξε ότι πάνω από 25% πιστεύουν ότι "το dogecoin είναι το μέλλον" και η αναλογία του αναμένεται να φτάσει το 1 δολάριο ανά κέρμα εντός του 2021, συγκριτικά με περίπου 0,61 δολάρια που διαπραγματεύεται σήμερα.

Ταυτόχρονα, περίπου το 41% των ερωτηθέντων ​​δεν επιθυμεί να αποδεχτούν το νόμισμα τα καταστήματα λιανικής. Περίπου το 1/3 πιστεύει ότι αποτελεί το «επόμενο bitcoin». Από την άλλη, η συντριπτική πλειοψηφία αμφιβάλλει ως προς το εάν θα προσπεράσει το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα.

Η Amazon αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα ψηφιακό νόμισμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη δική της πλατφόρμα για αγορές. Η μελέτη έδειξε ότι το 64% των ερωτηθέντων θα επενδύσει σε ένα τέτοιο νόμισμα υπό αυτές τις προϋποθέσεις.

Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk εμφανίζεται επιφυλακτικός σχετικά με την υποστήριξή του dogecoin. Αν και πρόσφατα είπε ότι η προέλευση του νομίσματος θα μπορούσε να γίνει το μέλλον των κρυπτονομισμάτων, το "αφεντικό" της Tesla, ωστόσο, θεωρεί παράλογες τις υψηλές επενδύσεις στο dogecoin.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:37 - 08 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.