ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η BBVA προσφέρει συναλλαγές με bitcoin στην Ελβετία

15:31 - 18 Ιουν 2021 | Νομίσματα
Η BBVA προσφέρει συναλλαγές με bitcoin στην Ελβετία
Η ισπανική τράπεζα BBVA ανακοίνωσε πως άνοιξε υπηρεσία συναλλαγών με Bitcoin για τους πελάτες της στις τράπεζες της Ελβετίας από τις 21 Ιουνίου.

Η τράπεζα ανακοίνωσε ότι η νέα υπηρεσία, που θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου, θα προσφέρει συναλλαγές στο bitcoin και υπηρεσίες παρακαταθήκης, με στόχο να επεκταθεί και σε άλλα κρυπτονομίσματα.

Η BBVA σημειώνει ότι έχει εντοπίσει «σημαντικό ενδιαφέρον» μεταξύ των επενδυτών για περιουσιακά στοιχεία σε crypto ή ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία για την διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου τους, παρά τις μεγάλες διακυμάνσεις και τον υψηλό κίνδυνο, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της BBVA Switzerland, Alfonso Gomez σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα. 

Η τράπεζα διευκρίνισε ότι περιορίζει τις νέες υπηρεσίες της στην Ελβετία καθώς η χώρα έχει ξεκάθαρες ρυθμίσεις και ευρεία υιοθέτηση ψηφιακών στοιχείων.

«Η επέκταση της σε άλλες χώρες ή άλλους τύπους πελατών θα εξαρτηθεί από το αν οι αγορές αυτές θα καλύπτουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις σε όρους ωρίμανσης, ζήτησης και κανονισμών», σημειώνει η τράπεζα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.