ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Bitcoin: Eνδείξεις για άνοδο 26% το επόμενο διάστημα Κύριο

15:02 - 18 Ιουλ 2021 | Νομίσματα
Bitcoin: Eνδείξεις για άνοδο 26% το επόμενο διάστημα
Το Bitcoin αναβοσβήνει τεχνικά σήματα που δείχνουν μια ισχυρή άνοδο της τιμής από τα τρέχοντα επίπεδα, εάν ο όγκος των συναλλαγών συνεχίσει να αυξάνεται, δήλωσε ο μεσίτης ψηφιακών στοιχείων GlobalBlock.

Η τιμή του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος στον κόσμο με κεφαλαιοποίηση της αγοράς θα μπορούσε να ξεπεράσει το τρέχον εύρος συναλλαγών του και να φτάσει τα 42.000 δολάρια τις επόμενες δύο εβδομάδες, δήλωσε ο Marcus Sotiriou, έμπορος πωλήσεων στο GlobalBlock. Αυτό θα ήταν 26% υψηλότερο από την τιμή του bitcoin των 33.171 δολαρίων που παρατηρήθηκε περίπου το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Αυτή την πρόβλεψη την υποστηρίζει και ο δείκτης Bollinger Bands ο οποίος καθορίζει ένα ανώτερο και ένα χαμηλότερο εύρος που προβλέπει την αστάθεια όταν περιορίζεται. Ο δείκτης βρίσκεται στο στενότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Εκείνο τον μήνα, είπε ο Sotiriou, ήταν όταν το bitcoin ξεκίνησε την άνοδο του από 10.000 $ στο υψηλό όλων των εποχών, σχεδόν 65.000 $ τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 29.000 $ - 42.000 $ μετά από μια ευρύτερη συντριβή των κρυπτονομισμάτων τον Μάιο. Εκτός αν η τιμή ξεφύγει από αυτό το εύρος, το bitcoin παραμένει σε μια πτωτική τάση, πρόσθεσε ο Sotiriou.

Ωστόσο, σημείωσε ότι η τιμή του bitcoin συνεχίζει να διατηρεί τον εκθετικό κινούμενο μέσο όρο των 50 εβδομάδων ως υποστήριξη. Φαίνεται επίσης να ξεφεύγει από μια πτωτική τάση στον ημερήσιο δείκτη σχετικής δύναμης, ο οποίος ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021.

"Επειδή ο [Σχετικός Δείκτης Ισχύος] αυξάνεται ενώ η τιμή τείνει προς τα κάτω, η πτωτική ορμή εξαφανίζεται", είπε. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.