ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το bitcoin μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ των $65,000

08:02 - 19 Οκτ 2021 | Νομίσματα
Το bitcoin μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ των $65,000
Το Bitcoin ξεπέρασε τα $60,000, καθώς οι επενδυτές πιστεύουν ότι οι ρυθμιστές των ΗΠΑ θα εγκρίνουν το πρώτο fund διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων (ETFs).

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) αναμένεται να επιτρέψει να ανταλλάσσονται τα πρώτα Αμερικάνικα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια bitcoin την επόμενη εβδομάδα, μία σημαντική νίκη για την κρυπτο-αγορά, η οποία ζητάει εδώ και καιρό την άδεια από τον βασικό ρυθμιστή της Γουόλ Στριτ.

Tα ETFs τα οποία προτάθηκαν από την ProShares και την Invesco, βασίζονται σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και υποβλήθηκαν κάτω από οδηγίες αμοιβαίου κεφαλαίου ανοιχτού τύπου, οι οποίες προσφέρουν σημαντική ασφάλεια στους επενδυτές.

Η Στρατηγική Bitcoin ETF της ProShares είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Τρίτη.

Η έγκριση των ETF, τα οποία θα δίνουν στους κοινούς επενδυτές έκθεση σε bitcoin θα είναι ένα ορόσημο για την κρυπτο-αγορά, η οποία προσπαθεί εδώ και καιρό να αναγνωριστούν τα ψηφιακά νομίσματα περισσότερο στην Γουόλ Στριτ.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Ασιατικής υπηρεσίας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, Luno, τα νέα ότι τα ETF θα εγκριθούν έχουν οδηγήσει στην αύξηση της τιμής του Bitcoin. Ωστόσο, πρόσθεσε, ότι μία απόρριψη των προϊόντων της ProShares μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη πτώση της τιμής του bitcoin.

Ο Mikkel Morch ο διευθυντής του hedge fund ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ARK36, δήλωσε ότι το bitcoin μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ του Απριλίου των $65,000, ωστόσο, προειδοποίησε ότι το κρυπτονόμισμα μπορεί να περάσει μία προσωρινή μείωση.

“Οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ελπίδες ενός συνεχές ράλι πάνω από το επίπεδο των $60,000 και πάνω από το ρεκόρ του Απριλίου, μπορεί να καταλήξει να είναι ένα σενάριο όπου οι επενδυτές θα αντιμετωπίζουν της «φήμες» των αναλυτών και τις προβλέψεις τους σαν να έχουν ήδη γίνει, είπε ο Morch.

Ωστόσο, δεν αυξήθηκαν οι τιμές όλων των κρυπτονομισμάτων μετά από τα νέα για τα ETF την Παρασκευή. Το Ether, το δεύτερο μεγαλύτερο bitcoin αυξήθηκε κατά 0.5% στα $3,804. Αντίθετα, το XRP και το ada έπεσαν και τα δύο κατά περίπου 2%.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.