ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Meta: Το νέο... facebook αναδεικνύει την ψηφιακή αγορά ακινήτων

10:05 - 02 Νοε 2021 | Νομίσματα
Meta: Το νέο... facebook αναδεικνύει την ψηφιακή αγορά ακινήτων
Ένας παράπλευρος ευνοημένος από το rebranding του Facebook και τη μετονομασία της εταιρείας του Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε Meta, είναι ένα άγνωστο μέχρι χθες κρυπτονόμισμα.

Η αλλαγή ονόματος ευνόησε σημαντικά ένα μέχρι πρότινος άγνωστο κρυπτονόμισμα, το Mana, το οποίο χρησιμοποιείται για αγοραπωλησίες ψηφιακής γης.

Η τιμή του Mana εκτοξεύθηκε το Σάββατο στα επίπεδα ρεκόρ των 4,16 δολαρίων, καταγράφοντας άνοδο άνω του 400% μέσα σε λίγες ώρες. Στη συνέχεια, βέβαια, έπεσε στα 3,16 δολάρια, αλλά και πάλι το κέρδος είναι μεγάλο.

Έγινε,άλλωστε διάσημο παγκοσμίως από εκεί που ήταν άγνωστο.

Ο λόγος που το Mana ευνοήθηκε από το νέο λανσάρισμα του Facebook έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα ψηφιακά ακίνητα αποτελούν μεγάλο κομμάτι του μέλλοντους της εταιρείας.
 
Το λεγόμενο metaverse, όπου οι χρήστες θα αλληλοεπιδρούν ψηφιακά και θα ανταλλάζουν ψηφιακά αντικείμενα. 

Κατ’ επέκταση, ένα ψηφιακό ακίνητο, όπως αυτά που διαπραγματεύονται μέσω του Mana, θεωρείται ότι εντάσσονται στους ωφελημένους αυτής της νέας και πολλά υποσχόμενης τάσης. 

Το Mana, το οποίο ιδρύθηκε το 2017, αποτελεί το μέσο για την αγορά και την πώληση ψηφιακών ακινήτων, χρησιμοποιώντας ως βάση το blockchain του Ethereum, του Νο.2 κρυπτονομίσματος παγκοσμίως.  

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι πέραν του Mana και άλλα ψηφιακά νομίσματα, τα οποία εστιάζουν στην ψηφιακή πραγματικότητα, θα ωφεληθούν του metaverse

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.