ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρυπτονομίσματα: Είναι το Mana το επόμενο Shiba Inu;

09:11 - 03 Νοε 2021 | Νομίσματα
Κρυπτονομίσματα: Είναι το Mana το επόμενο Shiba Inu;
Το Shiba Inu, το κρυπτονόμισμα βασισμένο σε «meme», εκτοξεύθηκε τις τελευταίες εβδομάδες και αποτελεί ένα από τα παραδείγματα που αναζητούν ορισμένοι "βιαστικοί" επενδυτές για να πλουτίσουν.

Η τιμή του Shiba Inu αυξήθηκε κατά πάνω από 1000% τον περασμένο μήνα, ξεπερνώντας κατά πολύ το ράλι του bitcoin, του οποίου η τιμή αυξήθηκε κατά 50%. Την ίδια ώρα, ένα κρυπτονόμισμα το οποίο έχει εμπνευστεί από το Squid Game έσκασε σαν φωτοβολίδα, παρά τις προειδοποιήσεις, που τελικά επιβεβαιώθηκαν και έφεραν τη ραγδαία πτώση του.

Τώρα, μετά την μετονομασία του Facebook σε Meta και η εστίαση του ιδρυτή της, Mark Zuckerberg, στην δημιουργία ενός μετά-κόσμου, αυξήθηκε η τιμή του κρυπτονομίσματος mana του Decentraland. Η τιμή του Mana αυξήθηκε κατά 300% αυτόν τον μήνα, με μία συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς αξίας περίπου $6 δισεκατομμυρίων.

Η Facebook, ανακοίνωσε την μετονομασία της σε «Meta» για να δημιουργήσει τον δικό της ψηφιακό μετά-κόσμο (metaverse) ο οποίος θα βασίζεται στα NFTs τα οποία θα επιτρέπουν σε όλα τα ψηφιακά μέσα και αγαθά να νομισματοποιηθούν.

Η Decentraland, η οποία κυκλοφόρησε το 2019 αφού συγκέντρωσε $25 εκατομμύρια στην Αρχική Προσφορά Νομισμάτων (ICO) το 2017, χαρακτηρίζεται ως ένας μετα-κόσμος που βασίζεται στο blockchain. Αυτή την εβδομάδα, οι επενδυτές έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για το νόμισμά της, το Mana, λόγω της μετονομασίας της Facebook. Το Mana, βρίσκεται τώρα στην 44η θέση των κρυπτονομισμάτων με την μεγαλύτερη αξία στην λίστα του CoinGecko.

Η Decentraland, η οποία είναι αντίστοιχη με παιχνίδια όπως είναι το Sims και το Second Life, επιτρέπει στους χρήστες να έρχονται σε επαφή με έναν ψηφιακό κόσμο, με τα νομίσματα mana να τροφοδοτούν την οικονομία του παιχνιδιού μέσω NFTs που υπάρχουν για τα πάντα – από ψηφιακά ρούχα μέχρι και σπίτια και εκτάσεις γης. Πρόκειται ουσιαστικά για ψηφιακά ακίνητα.

“Το Mana γίνεται παραβολικό λόγω της αλλαγής του ονόματος της Facebook” είπε ο διευθυντής του PAC Protocol, David Gokhshtein.

O metaverse συντελεστής της Index Coop, ο οποίος παρακολουθεί 14 κρυπτονομίσματα βασισμένα σε Ethereum που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς ψηφιακούς κόσμους, έχει ανέβει κατά 50% αυτή την εβδομάδα καθώς οι επενδυτές αγόρασαν νομίσματα μετά από την μετονομασία της Facebook. Το Mana της Decentraland είναι με διαφορά στην πρώτη θέση.

“Η ηγετική θέση του Mana στο οικοσύστημα του metaverse θα εδραιωθεί περισσότερο από την κίνηση της Facebook για να μετονομαστεί και να εστιάσει στην επέκτασή της στον ψηφιακό κόσμο” είπε ο διευθυντής του Synergia Capital.  

Τελευταία τροποποίηση στις 11:05 - 03 Νοε 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.