ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα τρία κορυφαία «Play to Earn» κρυπτονομίσματα Κύριο

08:54 - 05 Νοε 2021 | Νομίσματα
Τα τρία κορυφαία «Play to Earn» κρυπτονομίσματα
Η αγορά κρυπτονομισμάτων αναπτύσσεται διαρκώς και τελευταία τα «gaming» κρυπτονομίσματα βρίσκονται σε άνοδο.

Τα «gaming» νομίσματα κερδίζουν δημοτικότητα το τελευταίο διάστημα, παρά τις ανησυχίες για τη μεγάλη τους αστάθεια και παρά το ατυχές παράδειγμα του Squid που ήταν βασισμένο στη σειρά Squid Game του Netflix.

Οι δημιουργοί του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος εξαργύρωσαν τα μεγάλα ποσά που επενδύθηκαν και οι αγοραστές δεν μπορούσα να ρευστοποιήσουν, ωστόσο, η συγκεκριμένη αγορά παραμένει σε άνοδο. Άλλωστε, συνδυάζει παιχνίδι και πιθανό κέρδος.

Ο όρος «Παίξε για να κερδίσεις» (Play-to-Earn) εξαπλώνεται γρήγορα σε όλον τον κόσμο με το Axie Infinity να έχει το πλεονέκτημα του πρώτου gaming κρυπτονομίσματος.

Η φράση «κέρδισε ενώ παίζεις» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των gamers και των προγραμματιστών τις τελευταίες ημέρες. Άλλωστε, αυτό είναι τα gaming κρυπτονομίσματα. Τα αγοράζεις και μπορείς παίζοντας να τα αυξήσεις.Σε διάφορα video games.

Μετά από την τεράστια επιτυχία του Axie Infinity, πολλές πλατφόρμες gaming κυκλοφορήσαν τα gaming νομίσματά τους. Αυτή τη στιγμή, τα κορυφαία τρία Play-to-Earn νομίσματα είναι το Axie Infinity (AXS), το The Sandbox (SAND) και το Smooth Love Potion (SLP).

Το πρώτο gaming νόμισμα στην λίστα είναι το Axie Infinity (AXS), το οποίο φαίνεται να διατηρήσει μία ανοδική πορεία μακροπρόθεσμα. Ενώ εμφανίστηκαν στην αγορά πολλά ακόμη gaming νομίσματα, το AXS ξεχωρίζει και προσελκύει ακόμα πολλούς χρήστες. Αυτή την στιγμή, η τιμή του AXS είναι $135.24, η οποία έχει ανέβει κατά 9.85% την τελευταία εβδομάδα.

Το επόμενο gaming νόμισμα είναι το The Sandbox (SAND), το οποίο είναι μία gaming πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να κερδίζουν ενώ παίζουν και να έχουν μία εμπειρία η οποία βασίζεται στο blockchain του Ethereum. Είναι μία πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν NFTs και να τα ανεβάσουν στην αγορά. Η τιμή του SAND αυτή την στιγμή είναι $0.835, η οποία είναι κατά 12.33% πιο υψηλή από την τελευταία εβδομάδα και κατά 3.15% πιο υψηλή από πριν από 24 ώρες.

Το τελευταίο gaming νόμισμα είναι το  Smooth Love Potion (SLP) το οποίο δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή τoυ Axie Infinity. Μπορεί κάποιος να κερδίσει το SLP παίζοντας το παιχνίδι Axie Infinity. Η τιμή του αυτή την στιγμή είναι $0.06801 η οποία έχει ανέβει 1.17% τις τελευταίες 24 ώρες. Το SLP είναι ένα νόμισμα που πιθανόν να ανέβει σημαντικά στο μέλλον.

Η τρέλα με την φράση «Κέρδισε ενώ παίζεις» είναι της μόδας παγκοσμίως κάτι το οποίο οδηγεί σε όλο και περισσότερους χρήστες. Καθώς το gaming είναι διασκέδαση και οι χρήστες μπορούν να κερδίζουν κρυπτονομίσματα ενώ διασκεδάζουν, το χαρακτηριστικό «κέρδισε ενώ παίζεις» φαίνεται ιδανικό. Επομένως, οι gaming πλατφόρμες και τα gaming νομίσματα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν σε αριθμό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.