ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέντε ανερχόμενα κρυπτονομίσματα που μπορούν να κλέψουν την παράσταση Κύριο

11:05 - 07 Νοε 2021 | Νομίσματα
Πέντε ανερχόμενα κρυπτονομίσματα που μπορούν να κλέψουν την παράσταση
Πριν από το Shiba Inu ήταν το Dogecoin και πριν από το Dogecoin το Bitcoin, το οποίο ξεκίνησε την τρέλα με τα κρυπτονομίσματα πριν από μία δεκαετία.

Οι ειδικοί λένε ότι είναι απίθανο να ξέρουν ποια κρυπτονομίσματα θα εκτοξευθούν με τον ίδιο τρόπο που έχουν εκτοξευθεί το bitcoin και το dogecoin, γιατί έχει να κάνει με τον ενθουσιασμό στην αγορά. Ωστόσο, η δημοτικότητα ενός κρυπτονομίσματος σχετίζεται με δύο παράγοντες. Να κεντρίσουν το ενδιαφέρον με ένα τέχνασμα όπως ένας χαριτωμένος σκύλος (όπως το Dogecoin) και να προσφέρουν μία πιθανή τεχνολογική εξέλιξη που θα τρέξουν να υιοθετήσουν οι επενδυτές (όπως το Ethereum).  

Ποιο είναι το επόμενο κρυπτονόμισμα που θα εκτοξευθεί; Κανένας δεν ξέρει σίγουρα. Ωστόσο οι ειδικοί ανέφεραν κάποια που έχουν τέτοιες προοπτικές.

  1. Solana

Το Solana είναι μέσα στα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα με την μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση αγοράς. Οι ειδικοί λένε ότι υπάρχει κι άλλος χώρος να εξελιχθεί.

Το Solana είναι ισχυρό λόγω της προσέγγισής του στην αποκεντρωμένη οικονομία (Decentralised Finance ή DeFi), η οποία στοχεύει να αφαιρέσει τρίτους όπως τράπεζες ή χρηματιστηριακές εταιρείες από τις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η DeFi είναι το μέλλον των χρηματοοικονομικών.

Το Solana έχει, επίσης, ένα μοναδικό μηχανισμό απόδειξης του μεριδίου (proof of stake) όπου οι άνθρωποι μπορούν να εξορύσσουν νέα νομίσματα με έναν πιο φιλικό-προς-το-περιβάλλον τρόπο.

  1. Avalanche

Το Avalanche είναι ένα ακόμη παράδειγμα κρυπτονομίσματος που έχει έναν ξεκάθαρο σκοπό, σε αντίθεση με κρυπτονομίσματα όπως το Dogecoin, που σύμφωνα με μία καθηγήτρια του NYU, δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Το Avalanche είναι ένα από τα πρότζεκτ που θέλουν να εκθρονίσουν το Ethereum, ως μία από της πιο διαδεδομένες πλατφόρμες blockchain. Τα blockchain, αποθηκεύουν πληροφορίες και είναι ένα βασικό κομμάτι της τεχνολογίας των κρυπτονομισμάτων. Αποθηκεύουν πληροφορίες σιγουρεύοντας ότι κανένας άνθρωπος δεν έχει πρόσβαση σε αυτές. Το Ethereum είναι το πιο διαδεδομένο blockchain.

Ένα ταμείο $220 εκατομμυρίων δημιουργήθηκε για να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη του Avalanche το οποίο θα επιτρέπει πολύ πιο γρήγορες συναλλαγές από το Ethereum.

  1. Axie Infinity

Θες να παρατήσεις την δουλειά σου και να παίζεις ηλεκτρονικά παιχνίδια για να βγάλεις χρήματα; Υπάρχει τρόπος. Στο παιχνίδι Axie Infinity, οι παίχτες αγοράζουν τέρατα και τα βάζουν να πολεμάνε προκειμένου να κερδίσουν νομίσματα, τα οποία μπορούν να μετατραπούν αργότερα σε αληθινά χρήματα.

“Αν ψάχνεις για το επόμενο νόμισμα που μπορεί να ανέβει κατά 15,000%, τότε θα πρέπει να κοιτάξεις τον gaming τομέα και τον ψηφιακό κόσμο” είπε ο ιδρυτής του Gulf Pearl, μία εμπορική τράπεζα και σύμβουλος στον τομέα των blockchain.

  1. Samoyedcoin

Τα meme νομίσματα βασίζονται στην δημοσιότητα στο ίντερνετ και γι’ αυτό είναι δύσκολο να προβλέψει κάποιος ποια θα εκτοξευθούν. Ωστόσο, το Samoyedcoin έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του ιδρυτή της CoinFlip, μίας εταιρείας ATM Bitcoin.

Σαν το Dogecoin, έτσι και το Samoyedcoin έχει την φάτσα ενός χαριτωμένου σκύλου και έχει την πρόθεση να είναι ανάλαφρο και ένας διασκεδαστικός εκπρόσωπος του Solana. Επειδή το  Samoyedcoin βασίζεται στο blockchain του Solana, επωφελείται από χρόνο συναλλαγών λιγότερο του ενός δευτερόλεπτου, κάτι που το κάνει πολύ πιο γρήγορο από το Dogecoin και το Shiba Inu.

  1. Fetch.ai

Το Fetch.ai είναι μία αποκεντρωμένη πλατφόρμα εκμάθησης για εφαρμογές όπως οι επενδύσεις αγαθών (asset trading). Για παράδειγμα, μία από τις εφαρμογές του Fetch.ai βοηθάει τους χρήστες της υπηρεσίας Uniswap να αυτοματοποιήσουν τις επενδύσεις τους.

Το FET είναι ένα νόμισμα βασισμένο στο Ethereum, το οποίο τροφοδοτεί το Fetch.ai. Έχει ανέβει κατά πάνω από 1500% τον τελευταίο χρόνο.

Το Fetch.ai χρησιμοποιεί την τεχνολογία του για να υποστηρίξει αληθινές εφαρμογές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.