ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επτά νομίσματα που μπορεί να εκτοξευθούν το 2022 Κύριο

10:56 - 28 Νοε 2021 | Νομίσματα
Επτά νομίσματα που μπορεί να εκτοξευθούν το 2022
Δεν πρόβλεψαν πολλοί τα γεγονότα των τελευταίων δύο ετών. Το 2021, το bitcoin αυξήθηκε σημαντικά. Η τιμή του έφτασε στην τιμή ρεκόρ των $68,521 τον Νοέμβριο. Η κεφαλαιοποίηση της κρύπτο-αγοράς είναι στα $2,91 τρισεκατομμύρια. Ταυτοχρόνως, η αποκεντρωμένη αγορά (DeFi) έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής στους επενδυτές, η οποία αναπτύχθηκε κατά σχεδόν $100 δισεκατομμύρια από τις αρχές του 2021 και έχει φτάσει σε μία κεφαλαιοποίηση $112 δισεκατομμυρίων.

Αυτοί και άλλοι παράγοντες δείχνουν ότι μπορούμε να περιμένουμε κι άλλα νομίσματα εκτός από το bitcoin και το Ethereum να ανέβουν του χρόνου. Υπάρχουν, επίσης, πολλά άλλα altcoins που έχουν πολλές προοπτικές.

Solana (SOL)

Ένα από τα πιο δυνατά altcoins για το 2021 το οποίο προβλέπεται ότι θα έχει σταθερή ανάπτυξη το 2022 είναι το Solana. Βασίζεται σε έναν μηχανισμό απόδειξης ιστορικού (PoH) ο οποίος επιτρέπει στο δίκτυο να είναι πιο αποτελεσματικό. Ενώ τα συνηθισμένα blockchain βασίζονται στην διαδοχική παραγωγή blocks που απαιτούν την επικύρωση στο δίκτυο, ο μηχανισμός PoH επιτρέπει στους επικυρωτές να υπολογίσουν την κατάσταση του δικτύου από το λογιστικό βιβλίο. Άρα το Solana μπορεί να βασίζεται στο δικό του εσωτερικό ρολόι και να υποστηρίζει πάνω από 50.000 συναλλαγές το δευτερόλεπτο.

Δεν είναι ένα καινούργιο νόμισμα, ωστόσο, έχει δει μία τεράστια αύξηση τους τελευταίους μήνες. Αυτό, έχει συμβεί επειδή πολλές εφαρμογές λειτουργούν στο δίκτυο του Solana στους τομείς του DeFi, του ηλεκτρονικού εμπορίου, των NFTs και του gaming.

Η κεφαλαιοποίηση του Solana είναι $65 δισεκατομμύρια και είναι στα κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα. Έφτασε στην υψηλότερη τιμή που έχει φτάσει ποτέ τον Νοέμβριο στα $260,06 και τώρα βρίσκεται στα $215,54.

Waves (WAVES)

Το Waves είναι μία πλατφόρμα στην οποία μπορεί κάποιος να δημιουργήσει dApps, έξυπνα συμβόλαια και νέα νομίσματα. Χρησιμοποιεί τον μηχανισμό απόδειξης μεριδίου WavesNG και τα νομίσματα του δικτύου WAVES. Το νόμισμα χρησιμοποιείται ως ένα βραβείο και κίνητρο για να γίνουν εξορύξεις, πληρωμές και ψηφοφορίες. Το WAVES μπορεί να λειτουργήσει επίσης και στο δίκτυο του Ethereum.

Η κεφαλαιοποίηση του είναι πάνω από $2,3 δισεκατομμύρια και κατέχει μία θέση στα κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα. Γνωστά πρότζεκτ βασίζονται στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των Gravity, Neutrino και Waves DEX.

Η τιμή του έφτασε σε ένα ρεκόρ τον Μάιο του 2021 στα $41,33 και αυτή την στιγμή αξίζει περίπου $21, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να φτάσει σε υψηλότερη τιμή το 2022.

Terra (LUNA)

Το LUNA είναι το κρυπτονόμισμα του πρωτόκολλου Terra το οποίο χρησιμοποιεί stablecoin τα οποία βασίζονται στα πιο δημοφιλή παραστατικά νομίσματα, για παράδειγμα, το TerraUSD. Το LUNA λειτουργεί ως απόθεμα για να διατηρήσει την τιμή αυτών των stablecoin.

Τον Οκτώβριο, το Terra είχε μία αναβάθμιση, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν LUNA και άλλα αγαθά του Terra με ευκολία, κάνοντάς το, έτσι, να λειτουργεί με άλλα δίκτυα.

Αμέσως μετά από αυτή την αναβάθμιση, η τιμή του LUNA εκτοξεύθηκε στα $49,43 και τον επόμενο μήνα αυξήθηκε στα $54,77. Αυτή την στιγμή το ένα LUNA αξίζει $43,15.

yearn.finance (YFI)

Tο Yearn Finance είναι μία ομάδα πρωτοκόλλων στο δίκτυο του Ethereum. Η πλατφόρμα yearn.finance προσφέρει υπηρεσίες όπως να συγκεντρώνει επενδυτικές στρατηγικές στα DeFi. Το νόμισμα της πλατφόρμας είναι το yEarn το οποίο έφτασε στην πιο υψηλή τιμή του τον Μάιο στα $93,435 ενώ τώρα είναι στα $32,312.

Feed Every Gorilla (FEG)

Το νόμισμα FEG είναι μέρος της αποκεντρωμένης αγοράς, στο οποίο έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον οι επενδυτές το 2021. Επειδή έχει περιορισμένη προμήθεια που κυκλοφορεί, είναι πιο σπάνιο και πολύτιμο.

Κυκλοφόρησε το 2021 και παραμένει ένα φθηνό νόμισμα το οποίο αξίζει $0,000000006.

Decentraland (MANA)

Η Decentraland είναι μία πλατφόρμα 3D εικονικής πραγματικότητας η οποία έχει κατασκευαστεί στο Ethereum δίκτυο. Επιτρέπει την δημιουργία εφαρμογών, παιχνιδιών και 3D σκηνών καθώς και επιτρέπει να νομισματοποιούν οι δημιουργοί το περιεχόμενό και τις εφαρμογές τους.

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τα νομίσματα MANA και LAND. Το MANA είναι ένα νόμισμα το οποίο χρησιμοποιείται για να αποκτήσει κάποιος μη-ανταλλάξιμα LAND νομίσματα. Τα LAND νομίσματα είναι δωρεάν NFT θέσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσει κάποιος ένα κομμάτι διάφορων «περιοχών» στον μέτα-κόσμο (Metaverse). Εκτός από την απόκτηση LAND, τα META νομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά άβαταρ, ρούχων και άλλων ψηφιακών προϊόντων στην υπηρεσία του Decentraland.

SuperFarm (SUPER)

Το SuperFarm είναι ένα DeFi πρωτόκολλο το οποίο υποστηρίζει την κυκλοφορία νέων NFTs στην πλατφόρμα SuperFarm. Το SuperFarm είναι μία αγορά η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους NFTs, farm νομίσματα για NFTs, να δημιουργήσουν ERC-20 νομίσματα και να «δέσουν» τα NFTs τους με αντικείμενα videogames.

Το SUPER είναι το νόμισμα της πλατφόρμας το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021 και έχει κεφαλαιοποίηση $700 εκατομμυρίων. Τον Μάιο έφτασε τα $4,73 ενώ τώρα είναι στα $2,06.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:57 - 28 Νοε 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.