ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kρυπτονόμισμα SAND:Η άνοδος και οι προβλέψεις για το μέλλον του

09:11 - 30 Νοε 2021 | Νομίσματα
Kρυπτονόμισμα SAND:Η άνοδος και οι προβλέψεις για το μέλλον του
Το κρυπτονόμισμα SAND, το οποίο ήταν άγνωστο μέχρι πριν από έναν μήνα, έχει δει μεγάλη άνοδο στην τιμή του τον τελευταίο καιρό.

Το νόμισμα, το οποίο προέρχεται από την metaverse πλατφόρμα The Sandbox, έχει αυτή την στιγμή αξία πάνω από $5.50, μία αύξηση κατά 40% τις τελευταίες λίγες ημέρες.

Η τιμή του είναι σχεδόν οχτώ φορές πιο υψηλή από πριν από ένα μήνα, όπου είχε κολλήσει στα $0.75.

Αλλά τι ακριβώς είναι το SAND και γιατί αυξάνεται ραγδαία τώρα;

Τι είναι το SAND;

Το SAND είναι το νόμισμα του The Sandbox. Το The Sandbox είναι ένας εικονικός κόσμος που βασίζεται σε blockchain και έχει δημιουργηθεί από την Pixowl. Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στον κόσμο να δημιουργεί και να εξερευνά κόσμους.

Έχει κάποιες ομοιότητες με το Minecraft καθώς οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν πόρους όπως νερό, χώμα, λάβα, άμμο και γυαλί για να χτίζουν και να αλληλοεπιδρούν με άλλους.

Οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν διάφορες αποστολές όπως να φτιάχνουν κάποιο υλικό χρησιμοποιώντας άλλους πόρους. Μπορούν, επίσης, να αποθηκεύσουν και να ανεβάσουν τους κόσμους τους δημόσια.

Το Coin Market Cap λέει: “Συνδυάζοντας τις δυνάμεις των αποκεντρωμένων αυτόνομων οργανισμών (DAO) και των NFTs, το The Sandbox δημιουργεί μία αποκεντρωμένη πλατφόρμα για μία πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενη gaming κοινότητα”

Γιατί αυξάνεται τώρα η τιμή του τόσο;

Το SAND είχε μία τεράστια αύξηση στην τιμή του στα τέλη του Οκτωβρίου, η οποία συνέπεσε με την ανακοίνωση της Facebook ότι θα αλλάξει το όνομά της σε Meta.

O CEO, Mark Zuckerberg, έκανε μερικά σχόλια για την metaverse, έναν κόσμο ο οποίος θα επιτρέπει στους ανθρώπους να αλληλοεπιδρούν σαν άβαταρ, επιτρέποντάς τους να δουλέψουν, να αγοράσουν, να μάθουν και να παίξουν σε χώρους εικονικής πραγματικότητας χωρίς να βρίσκονται φυσικά μαζί.

“Με το πέρασμα του χρόνου, ελπίζω να θεωρούμαστε μία metaverse εταιρεία και θέλω να στηρίξω την δουλειά μας και την ταυτότητά μας σε αυτά που θα δημιουργήσουμε στο μέλλον”.

Μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες του κόσμου δίνει λοιπόν μεγάλη σημασία στον μέτα-κόσμο και σε πλατφόρμες όπως η The Sandbox και η Decentraland.

Τι μπορεί να συμβεί μετά;

“Οι επενδυτές οι οποίοι ψάχνουν κρυπτονομίσματα με τεράστιες δυνατότητες και την δυνατότητα για επιστροφές που θα τροποποιούν το χαρτοφυλάκιο τους, κοιτάνε επιλογές όπως το SAND” είπε το The Motley Fool, μία επενδυτική ιστοσελίδα.

Αυτή την στιγμή η κεφαλαιοποίησή του είναι $4 δισεκατομμύρια. Ωστόσο, είναι ένα πολύ ανερχόμενο κρυπτονόμισμα, το οποίο έχει φτάσει στα 50 κορυφαία κρυπτονομίσματα με βάση την κεφαλαιοποίησή τους.

“Δεδομένου το τεράστιο ενδιαφέρον στον χώρο του metaverse και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα metaverse παιχνίδια βασισμένα σε blockchain στο περιβάλλον, αυτό είναι ένα κρυπτονόμισμα στο οποίο φαίνεται ότι οι επενδυτές είναι έτοιμοι να επενδύσουν” πρόσθεσε το The Motley Fool.

Ωστόσο, έρχεται και με μεγάλο ρίσκο, κυρίως επειδή δεν είναι ένα πολύ γνωστό νόμισμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.