ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

JPMorgan: 4 κρυπτονομίσματα ικανά να «σκοτώσουν» το Ethereum Κύριο

19:46 - 08 Ιαν 2022 | Νομίσματα
JPMorgan: 4 κρυπτονομίσματα ικανά να «σκοτώσουν» το Ethereum
Η κυριαρχία του Ethereum βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς το δίκτυο κρυπτογράφησης απέχει ακόμη ένα χρόνο από τη λήψη μιας βασικής αναβάθμισης στο blockchain του που θα το έκανε πιο ανταγωνιστικό έναντι των νεότερων πρωτοκόλλων, σύμφωνα με την JPMorgan.

Oι ανησυχίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα, ο αριθμός των συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο και η ενεργειακή κρίση είναι ζητήματα που ταλανίζουν το ethereum τους τελευταίους μήνες, εν μέρει λόγω του αυξανόμενου όγκου συναλλαγών των NFTs και άλλων ψηφιακών αγαθών που χρησιμοποιούν συχνά το ether ως προτιμώμενο νόμισμα.

«Ωστόσο, οι αγορές κρυπτογράφησης συνεχίζουν να εξελίσσονται και οι λεγόμενοι «δολοφόνοι του Ethereum» κερδίζουν δημοτικότητα», εξήγησε η JPMorgan. Η τράπεζα πιστεύει ότι τα νέα κρυπτονομίσματα που βελτιώνουν τις ελλείψεις του Ethereum θα μπορούσαν να φέρουν το «τέλος» του.  

Αυτά είναι λοιπόν, τα τέσσερα κρυπτονομίσματα που είναι πιθανό να μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα και να οδηγήσουν στην  πτώση του Ether:

  1. Solana

Το Solana είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα κρυπτονομίσματα. Οι προγραμματιστές του υποστήριξαν ότι μπορεί να επεξεργαστεί περίπου 50.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, ενώ το Ethereum επεξεργάζεται τώρα 15.000-45.000.

  1. Cardano

Το Cardano κυκλοφόρησε από έναν από τους συνιδρυτές του Ethereum, τον Charles Hoskinson. Τα κρυπτονομίσματα τρίτης γενιάς, όπως αυτό, θεωρούνται πιο επεκτάσιμα από το Ethereum, δήλωσε σχετικά η JPMorgan.

  1. Polkadot

Το Polkadot στοχεύει να λύσει ορισμένα από τα ζητήματα επεκτασιμότητας και κόστους του Ethereum και την ίδια στιγμή είναι πιο ευέλικτο γιατί επιτρέπει στα blockchains να επικοινωνούν αποτελεσματικά.

  1. Tezos

Το Tezos μπορεί να αναπτυχθεί περισσότερο, παρέχει καλή ασφάλεια και επιτρέπει στους χρήστες να παρεμβαίνουν στη διακυβέρνηση και την κατεύθυνση του blockchain.

Ωστόσο είναι σημαντικό να σημειωθεί πως και τα τέσσερα αυτά κρυπτονομίσματα έχουν ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουν προτού μπορέσουν να αμφισβητήσουν σοβαρά την κυριαρχία του ethereum. Η συνδυασμένη αγοραία αξία και των τεσσάρων «δολοφόνων Ethereum» εξακολουθεί να αξίζει λιγότερο από το ένα τρίτο της αγοραίας αξίας του.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:39 - 08 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.