ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα μόδα: Κάτοχοι NFTs καθορίζουν την πλοκή τηλεοπτικής σειράς!

08:48 - 21 Μαρ 2022 | Νομίσματα
Νέα μόδα: Κάτοχοι NFTs καθορίζουν την πλοκή τηλεοπτικής σειράς!
Τα NFTs έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας και τώρα κατακτούν και την τηλεόραση. Σειρά κινουμένων σχεδίων που υποστηρίζεται από την εταιρεία παραγωγής Sixth Wall της ηθοποιού Μίλα Κούνις επιτρέπει σε κατόχους τους να επιλέξουν την πλοκή των επεισοδίων.

Πρόκειται για το «The Gimmicks», μια σειρά κινουμένων σχεδίων με πάλη που απευθύνεται σε ενήλικες και αυτοχαρακτηρίζεται ως «το South Park συναντά το WWE».

Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα ξεπεσμένων παλαιστών που αναπολούν την περασμένη τους δόξα και θέλουν να επανέλθουν στο προσκήνιο,.

Τη φωνή στους χαρακτήρες δανείζουν οι αστέρες του WWE Λουκ «Doc» Γκάλοους, Καρλ «Machine Gun» Άντερσον και Ρόκι Ρομέρο.

Το στοιχείο των NFTs έρχεται με τη μορφή λειτουργίας «επιλέξτε τη δική σας περιπέτεια» για τους κατόχους των NFTs της σειράς, επιτρέποντας στους κατόχους να ψηφίσουν το πώς θα εξελιχθεί η πλοκή της σειράς στο τέλος κάθε επεισοδίου.

Τα NFTs ξεκίνησαν να πωλούνται στις 18 Μαρτίου στον ιστότοπο της σειράς και θα μπορούν να κοπούν δωρεάν στο blockchain του Solana.

«Βλέπω ότι η τεχνολογία και η κοινότητα που συνοδεύουν τα NFTs και το Web 3 επιτρέπουν στο κοινό να επικοινωνεί απευθείας με τους δημιουργούς και να δείχνει τι του αρέσει και τι όχι», είπε η Κούνις στο CoinDesk. «Υπάρχει χώρος για παραγωγή παραδοσιακών ταινιών και σειρών, αλλά και  και για αυτό το πιο διασκεδαστικό... χάος που συνοδεύεται από την ανάπτυξη στο Web 3», συμπλήρωσε.

Το ντεμπούτο της Κούνις στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων έγινε το περασμένο καλοκαίρι, όταν το κοινό χρηματοδότησε τη σειρά κινουμένων σχεδίων της «Stoner Cats» μέσω μιας συλλογής NFTs. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήταν στο περιβάλλον του Ethereum.

Στον αστερισμό της NFTV

Το όνειρο δημιουργίας περιεχομένου που υποστηρίζεται από tokens είναι ένα πεδίο όπου οι παραγωγοί και οι κινηματογραφιστές μπορούν να συγκεντρώσουν χρήματα για έργα διατηρώντας παράλληλα τον δημιουργικό έλεγχο και τα δικαιώματα διανομής και τους τελευταίους μήνες υπάρχουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις.

Η καλλιτέχνης NFT Pplpleasr λάνσαρε τη δική της streaming πλατφόρμα Shibuya νωρίτερα τον Μάρτιο, με τα NFTs για να παρακολουθήσεις τον «πιλότο» της πρώτης της σειράς «White Rabbit» να ανέρχονται στα 431 Ethereum (περίπου 1,1 εκατομμύριο δολάρια).

Η Ritestream, μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα για δημιουργούς περιεχομένου για συγκέντρωση χρημάτων για περιεχόμενο long form βίντεο, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την beta έκδοσή της την επόμενη εβδομάδα, δίνοντας σε οποιονδήποτε επενδύει στις ταινίες μέσω tokens μερίδιο των ενδεχόμενων δικαιωμάτων διανομής.

Η νέα σειρά της Κούνις δημιουργείται σε συνεργασία με το στούντιο κινουμένων σχεδίων Web 3 Toonstar και είναι σε σενάριο των Ντέιβ Ίλενφελντ και Ντέιβιντ Ράιτ, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εργαστεί στις δημοφιλείς σειρές κινουμένων σχεδίων «Family Guy» και «The Simpsons».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.