ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λιονέλ Μέσι: Συμφωνία $20 εκατ. για την προώθηση εταιρείας κρυπτονομισμάτων

14:35 - 29 Μαρ 2022 | Νομίσματα
Λιονέλ Μέσι: Συμφωνία $20 εκατ. για την προώθηση εταιρείας κρυπτονομισμάτων
Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε συμφωνία αξίας άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων για την προώθηση της εταιρείας οπαδικών κρυπτονομισμάτων Socios.com, όπως αποκάλυψε στο Reuters πηγή κοντά στη συμφωνία την Τρίτη (29/3).

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν ακολουθεί τα χνάρια άλλων σπουδαίων αθλητών που μπαίνουν δυναμικά στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων μετά τον αστέρα του NFL Τομ Μπρέιντι και τον άσο του NBA ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο διάσημος επιθετικός θα συμμετάσχει σε μια εκστρατεία διαφήμισης και προώθησης του Socios στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, το οποίο ξεκινά τον Νοέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέσι είχε λάβει μέρος της πληρωμής του για τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στην Παρί σε κρυπτονομίσματα.

Πάντως, σύμφωνα με την πηγή, η τωρινή συμφωνία, η οποία θα είναι τριετούς διάρκειας, δεν περιλαμβάνει πληρωμή σε κρυπτονομίσματα.

Η Socios έχει συνάψει συμφωνίες, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας tokens, για περισσότερους από 130 αθλητικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων αρκετών κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι.

Τα οπαδικά tokens είναι ένας τύπος κρυπτονομισμάτων που επιτρέπουν στους κατόχους να ψηφίζουν για δευτερεύουσες ως επί το πλείστον αποφάσεις που σχετίζονται με τις ομάδες τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.