ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Binance: Περιορίζει τις υπηρεσίες στη Ρωσία μετά τις κυρώσεις

17:33 - 21 Απρ 2022 | Νομίσματα
Binance: Περιορίζει τις υπηρεσίες στη Ρωσία μετά τις κυρώσεις
Η Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων σε όγκο συναλλαγών, δήλωσε την Πέμπτη ότι περιορίζει τις υπηρεσίες για Ρώσους υπηκόους που έχουν περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης άνω των 10.000 ευρώ, υπό το φως των τελευταίων κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ΕΕ στο πέμπτο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας, είχε στοχεύσει πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων, τράπεζες, νομίσματα και καταπιστεύματα για να κλείσει πιθανά... παραθυράκια που θα μπορούσαν να επιτρέψουν στους Ρώσους να μεταφέρουν χρήματα στο εξωτερικό.

Οι Ρώσοι υπήκοοι ή νομικά πρόσωπα στη Ρωσία που έχουν υπόλοιπα λογαριασμών κρυπτονομισμάτων που υπερβαίνουν τα 10.000 ευρώ θα έχουν προθεσμία 90 ημερών για να τα ρυθμίσουν, δήλωσε η Binance.

Το ανταλλακτήριο είπε επίσης ότι οι λογαριασμοί που επηρεάζονται από τους περιορισμούς της ΕΕ θα τεθούν σε λειτουργία μόνο για ανάληψη και δεν θα επιτρέπονται καταθέσεις ή συναλλαγές.

Η ανακοίνωση έρχεται αφότου η εταιρεία είπε τον περασμένο μήνα ότι οι κάτοχοι καρτών ρωσικών τραπεζών που έχουν υποστεί κυρώσεις δεν θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στην πλατφόρμα της και επιβεβαίωσε ότι έχει περιοριστεί την πρόσβαση σε άτομα που υπόκεινται σε κυρώσεις.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.