ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιστορικά... θετικός για το Bitcoin ο Μάιος

08:19 - 04 Μαϊ 2022 | Νομίσματα
Ιστορικά... θετικός για το Bitcoin ο Μάιος
Ο Μάιος δεν μπήκε ιδιαίτερα καλά για το Bitcoin, αλλά, αν η ιστορία είναι οδηγός, η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί. Κι αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί ότι ο Μάιος είναι ιστορικά ο τέταρτος καλύτερος μήνας για το δημοφιλές κρυπτονόμισμα.

Συγκεκριμένα, το Bitcoin σημείωσε κέρδη τον Μάιο σε επτά από τα τελευταία 11 χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία του σχετικού δείκτη του κρυπτονομίσματος στο TradingView, ο οποίος καταγράφει τιμές από τον Ιούλιο του 2010.

«Όσον αφορά την εποχικότητα, ο Μάιος θεωρείται ένας σχετικά επιτυχημένος μήνας για το Bitcoin. Τα τελευταία 11 χρόνια, το Bitcoin έκλεισε τον μήνα κερδοφόρα επτά φορές και τέσσερις φορές κατέγραψε απώλειες», σημειώνει στο CoinDesk, ο Άλεξ Κουπτσίκεβιτς, ανώτερος αναλυτής αγοράς της FxPro.

«Η μέση άνοδος ήταν 27% και η μέση πτώση ήταν 16%. Σύμφωνα με αυτά τα σενάρια, το εκτιμώμενο μέσο εύρος για το Bitcoin στα τέλη Μαΐου είναι μεταξύ 32.000 και 48.000 δολάρια», πρόσθεσε.

Βέβαια, οι προηγούμενες επιδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικά αποτελέσματα, πολύ περισσότερο καθώς η σύνθεση της αγοράς του Βitcoin έχει αλλάξει σημαντικά από το 2020.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.