ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Βαλεντίνο Ρόσι... τρέχει στο δικό του metaverse

08:29 - 20 Μαϊ 2022 | Νομίσματα
Ο Βαλεντίνο Ρόσι... τρέχει στο δικό του metaverse
Άλλος ένας διάσημος μπαίνει δυναμικά στον κόσμο του metaverse. Ο Βαλεντίνο Ρόσι, σε συνεργασία με το The Hundred, λανσάρει το «VR46 Metaverse» για να προσφέρει νέες καθηλωτικές εμπειρίες, περιεχόμενο NFT και gaming στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκοσμίως.

Ο Ιταλός πρώην πλέον αναβάτης του MotoGP, με 9 παγκόσμιους τίτλους στο όνομά του, λανσάρει μαζί με την ιταλική εταιρεία πολυμέσων The Hundred το VR46 Μetaverse, με στόχο τη δημιουργία και ανάπτυξη μοναδικού περιεχομένου σχετικά με την επωνυμία VR46 στο περιβάλλον του metaverse, του gaming universe και του NFT.

«Η είσοδος σε αυτόν τον κλάδο είναι μια πραγματικά συναρπαστική περιπέτεια που αποφάσισα να ζήσω οργανωμένα μαζί με μερικούς σπουδαίους συνεργάτες. Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να προσεγγίσω θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, φέρνοντάς τους την ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό του VR46 μέσω νέων τεχνολογιών, και νομίζω ότι αυτό το έργο σηματοδοτεί ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τη φίρμα»., δήλωσε σχετικά ο «Γιατρός».

Ο στόχος του VR46 Metaverse είναι να δημιουργήσει, μέσα σε εικονικούς κόσμους, μια παγκόσμια πλατφόρμα αφιερωμένη στον «The Doctor», την VR46 Racing Team και την Academy, όπου οι οπαδοί του αναβάτη και όλοι οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα μπορούν να συναντήσουν επίσημους αναβάτες VR46, να αλληλεπιδρούν με άλλους χρήστες, ακόμη και ανταγωνίζονται μεταξύ τους.

Προς το παρόν, το έργο έχει έναν πολυετή «οδικό χάρτη», που ξεκινά το 2022 και εγγυάται συνεχή υποστήριξη τα επόμενα χρόνια.

rosssiin

 Στο αρχικό περιεχόμενο του 2022, θα υπάρξουν καθηλωτικές και συναρπαστικές εμπειρίες τόσο για τους διαχρονικούς θαυμαστές του Ρόσι, όσο και για το νέο κοινό που δημιουργείται από την έλευση αυτών των νέων τεχνολογιών.

Το VR46 είναι ένας όμιλος εταιρειών που ανήκει στον Ιταλό, που δημιουργήθηκε για τη διαχείριση διαφόρων έργων στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού:

- Το VR46 Racing Team, που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει φερέλπιδες αναβάτες από το Moto3 έως το MotoGP, με τη συμμετοχή του παγκόσμιου πρωταθλητή το 2018 Φραντσέσκο Μπανιάια.

- Το VR46 Riders Academy, ένα καινοτόμο έργο για την παροχή επαγγελματικής και αθλητικής υποστήριξης σε νεαρούς Ιταλούς αναβάτες κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.