ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Έλον Μασκ... ψηφίζει ξανά Dogecoin Κύριο

19:25 - 29 Μαϊ 2022 | Νομίσματα
Ο Έλον Μασκ... ψηφίζει ξανά Dogecoin
Νέα ώθηση δίνει στο Dogecoin ο Έλον Μασκ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX δήλωσε ότι η εταιρεία θα δεχτεί σύντομα το εν λόγω κρυπτονόμισμα ως τρόπο πληρωμής, εκτοξεύοντας άμεσα την τιμή του.

Σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, τα σχόλια του Μασκ είχαν οδηγήσει το δημοφιλές νόμισμα meme σε νέα υψηλά και αυτή τη φορά εκτινάχθηκε σχεδόν κατά 15% αμέσως μετά τη δημοσίευση της είδησης, αν και σύντομα απώλεσε τα περισσότερα από τα κέρδη του.

Έχοντας ήδη ανακοινώσει ότι η Tesla θα δεχόταν το Dogecoin ως πληρωμή για ορισμένα από τα προϊόντα της, ο αυτοαποκαλούμενος «Dogefather» έδωσε... διπλή ψήφο εμπιστοσύνης στο νόμισμα meme, αποκαλύπτοντας στο Twitter ότι η SpaceX θα δεχτεί σύντομα το Dogecoin ως επιλογή πληρωμής.

«Τα προϊόντα Tesla μπορούν να αγοραστούν με το Doge, σύντομα και τα προϊόντα SpaceX», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Μασκ δεν διευκρίνισε πότε η επιλογή πληρωμής θα είναι διαθέσιμη στο κοινό.

Όταν ρωτήθηκε αν η SpaceX θα επέτρεπε στους πελάτες να πληρώσουν για τις συνδρομές του Starlink στο διαδίκτυο με Dogecoin, ο Μασκ απάντησε: «Ίσως μια μέρα».

Τον περασμένο Μάιο, η SpaceX δέχτηκε το Dogecoin ως αποκλειστικό μέσο πληρωμής για μια σεληνιακή αποστολή που ονομάστηκε «Αποστολή DOGE-1 στη Σελήνη». Ο Μασκ σημείωσε ότι «το Dogecoin θα γίνει το πρώτο κρυπτονόμισμα στο διάστημα».

Πλέον, το Dogecoin διαπραγματεύεται λίγο πάνω από τα 0,082 δολάρια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.