ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επτά νέα κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2022 Κύριο

13:17 - 06 Αυγ 2022 | Νομίσματα
Επτά νέα κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2022
H δημοτικότητα των crypto έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, με τους επενδυτές να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις σε παραδοσιακά επενδυτικά μέσα.

Καθημερινά εντάσσονται στο blockchain χιλιάδες νέα κρυπτονομίσματα, ωστόσο μερικά εξ αυτών την επόμενη κιόλας μέρα εξαφανίζονται. Σύμφωνα με το Bitcoinist, υπάρχουν επτά εναλλακτικά κρυπτονομίσματα που οι επενδυτές πρέπει να παρακολουθούν το 2022.

Πιο αναλυτικά:

Battle Infinity

Το IBAT είναι το εγγενές διακριτικό του Battle Infinity, ενός αθλητικού παιχνιδιού φαντασίας βασισμένο σε NFT που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίζουν ενώ παίζουν. Το καλύτερο μέρος αυτού του παιχνιδιού είναι ότι οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε διάφορες πλατφόρμες, καθεμία από τις οποίες παρέχει ανταμοιβές και ψυχαγωγία.

Η πώληση του IBAT λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή και διαρκεί μόνο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2022. Μέχρι τώρα, αυτό το project έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια και φαίνεται ότι θα εξαντληθεί πριν από τη λήξη της προπώλησης.

Lucky Block

Το Lucky Block είναι μια πλατφόρμα crypto που προσφέρει σε επενδυτές και παίκτες πιθανές ανταμοιβές. Οι παίκτες που θέλουν να λάβουν ανταμοιβές από το Lucky Block μπορούν να συμμετάσχουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις. Αυτό γίνεται μέσω του Platinum Rollers NFT Club αγοράζοντας πέντε εισιτήρια με 1 δολάριο το καθένα.

Η πλατφόρμα ανακοινώνει έναν εβδομαδιαίο νικητή και ανταμείβει με 50.000 δολάρια σε LBLOCK, το εγγενές διακριτικό της πλατφόρμας. Οι παίκτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε μια εβδομαδιαία κλήρωση NFT που πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή. Μάλιστα, σύμφωνα με το Bitcoinist, οι παίκτες δεν επιβαρύνονται με τέλη συναλλαγών για την αγορά εισιτηρίων.

DeFi Coin

Το DeFi Coin είναι ένα αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα, το οποίο επιτρέπει στους ιδιώτες να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς την ανάγκη τρίτου μέρους, όπως μια τράπεζα. Το καλύτερο μέρος για να το αποκτήσει κανείς είναι το DeFi Swap, το εγγενές αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο του νομίσματος. Μέσω του DeFi Swap οι επενδυτές μπορούν επίσης να επιλέξουν και να ποντάρουν στα νομίσματά τους, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν τις υψηλότερες ανταμοιβές για το ποντάρισμα DeFi Coin.

ApeCoin

Το Bored Apes Yacht Club (BAYC) έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα project NFT, με ορισμένα NFT να πωλούνται για αρκετά εκατομμύρια δολάρια. Στον πυρήνα του BAYC βρίσκεται το εγγενές διακριτικό του, το ApeCoin. Εάν οι επενδυτές θέλουν να εξερευνήσουν διάφορα μέρη της πλατφόρμα BAYC τότε πρέπει να το αποκτήσουν. Σημειώνεται ότι στα μέσα Ιουλίου 2022, το ApeCoin σημείωσε άνοδο περισσότερο από 20% μέσα σε μία ημέρα αφότου η πλατφόρμα παρουσίασε το Otherwise Metaverse.

EstateX

Οι επενδυτές που θέλουν να επωφεληθούν από την ακίνητη περιουσία μπορούν να το κάνουν μέσω EstateX, μιας πλατφόρμας blockchain που επιτρέπει την κλασματική ιδιοκτησία. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό ή την τοποθεσία, οι επενδυτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το EstateX για να επενδύσουν σε ακίνητα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσουν παθητικό εισόδημα. Η αγορά δείχνει την αξία της επένδυσής τους και οι επενδυτές μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν τις επενδύσεις τους όπως θέλουν. Για να ξεκινήσουν να επενδύουν, οι επενδυτές πρέπει να αγοράσουν το εγγενές διακριτικό της πλατφόρμας, το $ESX.

Baby Dogecoin

Η διαφημιστική εκστρατεία των meme coins μετά την έγκριση του Dogecoin από τον Έλον Μασκ, οδήγησε στην έναρξη πολλών παρόμοιων projects. Σύμφωνα με το Bitcoinist, το Baby Dogecoin αναπτύχθηκε για να χρησιμεύσει ως κάτι περισσότερο από ένα νόμισμα meme. Οι προγραμματιστές υποστηρίζουν έχει μεγάλη δυναμική και μπορεί να αναδειχθεί σε ένα ακόμα κρυπτονόμισμα που θα απασχολήσει πολύ την αγορά.

Decentraland

Όποιος ασχολείται με τα παιχνίδια στα crypto, γνωρίζει και το project Decentraland. Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο Bitcoinist, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια NFT και δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να λαμβάνουν ανταμοιβές ενώ διασκεδάζουν. Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν γη για να αποκομίσουν κέρδη, αλλά μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν τις περιουσίες τους.

Προσθέτοντας περιουσιακά στοιχεία στη γη τους, οι παίκτες αυξάνουν την αξία και μετατρέπουν το παιχνίδι σε μια πλατφόρμα για να κερδίσουν. Οι παίκτες πρέπει να κατέχουν το MANA, το διακριτικό του παιχνιδιού, για να παίξουν και να κερδίσουν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.