ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Cosmos Business Systems: Ανάληψη έργου του ΟΓΑ

11:58 - 21 Σεπ 2010 | Ειδήσεις
Στην Cosmos Business Systems κατακυρώθηκε το έργο προμήθειας εξοπλισμού του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) μετά από επαναληπτικό ανοικτό διαγωνισμό με ημερομηνία διεξαγωγής στις 14/4/2010.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στον διαγωνισμό συμμετείχαν πλην της Cosmos, οι εταιρίες Έπαφος, Πλαίσιο, Διάγραμμα, CPI, Altec, Hipac, Pansystems, Algosystems και Byte.

Η Cosmos Business Systems αναλαμβάνει τη μεταφορά, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του προσφερόμενου μηχανογραφικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει 120 Προσωπικούς Υπολογιστές με το απαιτούμενο Λογισμικό, 30 Εκτυπωτές και 1 Firewall. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 120.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Η Cosmos Business Systems AEBE δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της ελληνικής αγοράς. Ο κύκλος εργασιών της εταιρίας το 2009 ανήλθε στα 17,1 εκατ. ευρώ ενώ το 2010 εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 18 περίπου εκατ. ευρώ και απευθύνεται σε μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.