ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μ. Βαρβιτσιώτης: "Δεν είναι λύση οι πρόωρες εκλογές"

15:46 - 06 Μαϊ 2011 | Ειδήσεις
Οι πρόωρες εκλογές δεν αποτελούν λύση για τη χώρα, καθώς από τις δημοσκοπήσεις δεν φαίνεται να προκύπτει αυτοδύναμη κυβέρνηση, εκτίμησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν είναι διατεθειμένη να συνεννοηθεί με την αντιπολίτευση, ενώ μίλησε για ύποπτο ρόλο του πρωθυπουργού στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης του, σχετικά με την υπαγωγή της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

"Αυτή τη στιγμή έχουμε μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, μια κυβέρνηση που δεν φαίνεται διατεθειμένη να συνεννοηθεί με την αντιπολίτευση ούτε στα ελάχιστα. Το μόνο που κάνει είναι μονίμως να ρίχνει την μπάλα προς την Ν.Δ., ότι δήθεν διαχειρίζεται μια βόμβα, που παρέλαβε στα χέρια του ο κ. Παπανδρέου, παρ' ότι (υπάρχουν) μέχρι και τρομερές αποκαλύψεις, σε σχέση με τον ρόλο του και τον ύποπτο ρόλο που διαδραμάτισε στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησής του, ο ίδιος και οι στενοί επιτελείς του σε σχέση με την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ." δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Συμπλήρωσε πως αυτό δεν σημαίνει ότι οι πρόωρες εκλογές "θα μπορέσουν να αποτελέσουν λύση, γιατί από όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα που έχουμε μέχρι σήμερα δεν φαίνεται κανένας να μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση αύριο το πρωί."

Κληθείς να σχολιάσει την αντιπαράθεση Μεϊμαράκη- Κοραντή, ο βουλευτής της ΝΔ είπε μεταξύ άλλων: "Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ τον Έλληνα αρχιπράκτορα να βρίσκεται στα έδρανα του Κοινοβουλίου."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.