ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρόδος: Αγνοούνται δυο άτομα μετά τη νεροποντή- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του νησιού

21:57 - 22 Νοε 2013 | Ειδήσεις
Ρόδος: Αγνοούνται δυο άτομα μετά τη νεροποντή- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του νησιού
Δυο άνθρωποι αγνοούνται στη Ρόδο μετά την ισχυρή νεροποντή που έπληξε το νησί, ενώ περιοχές της Ρόδου κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, έπειτα από αίτημα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και του δημάρχου της Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα παρασύρθηκε στον χείμαρρο της Κρεμαστής, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να αγνοούνται οι δύο επιβάτες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική παρασύρθηκε κι άλλο αυτοκίνητο στην περιοχή Αρχάγγελος.

 

Η βροχόπτωση έπληξε κυρίως το βόρειο τρίγωνο του νησιού και προκάλεσε αρκετά προβλήματα κυρίως στους δρόμους, ενώ πλημμύρισαν αρκετά σπίτια και καταστήματα κυρίως στην περιοχή Ιαλυσός. Η Πυροσβεστική δέχθηκε πολλές κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από σπίτια και αυτοκίνητα. 

 

Επίσης, λόγω της κακοκαιρίας υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές περιοχές του νησιού.

 

Το πρωϊ του Σαββάτου, θα μεταβεί στη Ρόδο από την Αθήνα, ομάδα πυροσβεστών της ΕΜΑΚ, με ελικόπτερο σούπερ πούμα, για να συνδράμει τις δυνάμεις που βρίσκονται. Η ΕΜΑΚ θα συμμετάσχει κυρίως στις έρευνες για τον εντοπισμό των δυο αγνοουμένων. Στο νησί έχουν ήδη μεταβεί δυνάμεις της πυροσβεστικής και από τα γύρω νησιά. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.