ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ίδιο με τον αντιαρματικό εκτοξευτήρα του Επαναστατικού Αγώνα, το RPG στο Π. Φάληρο

21:02 - 03 Φεβ 2014 | Ειδήσεις
Στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, παραπέμπει ο εκτοξευτήρας RPG, που βρέθηκε μαζί με τον υπόλοιπο οπλισμό, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο κλεμμένο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία ανακοινώθηκαν από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο αντιαρματικός εκτοξευτήρας ρουκετών, είναι ιδίου τύπου και κατασκευαστή (κινεζικής προέλευσης, type 69, 40mm), με τον εκτοξευτήρα RPG, που είχε βρεθεί και κατασχεθεί στο διαμέρισμα- κρησφύγετο του Επαναστατικού Αγώνα, στην οδό Αιγίνης 8 στην Κυψέλη.

 

Με βάση τα ανακοινωθέντα, προκύπτει ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνδέει το αυτοκίνητο οπλοστάσιο που βρέθηκε στο Π. Φάληρο, με τον Νίκο Μαζιώτη και την σύζυγό του Πόλα Ρούπα, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι, μετά την αποφυλάκισή τους, λόγω παρέλευσης του 18μηνου προφυλάκισης, ως ηγετικά στελέχη της οργάνωσης και καταζητούνται. να σημειωθεί ότι τα τρία καλάσνικοφ που βρέθηκαν μαζί με τον υπόλοιπο βαρύ οπλισμό, είναι "καθαρά", σύμφωνα με την αστυνομία, δηλαδή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη τρομοκρατική ενέργεια.

trom030214

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.