ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Υπ.Ανάπτυξης ζητά εξηγήσεις από τη Lidl Hellas για το νωπό αρνί των 3,99 ευρώ/κιλό

16:14 - 14 Απρ 2014 | Ειδήσεις
Το Υπ.Ανάπτυξης ζητά εξηγήσεις από τη Lidl Hellas για το νωπό αρνί των 3,99 ευρώ/κιλό
Η ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ και ΣΙΑ έχει διορία μέχρι αύριο να αποκαταστήσει την "παρεξήγηση" που δημιουργήθηκε σχετικά με την πώληση νωπού αρνιού στην τιμή των 3,99 ευρώ το κιλό, όπως αναγραφόταν σε διαφημιστικό φυλλάδιο.

Μετά από καταγγελίες καταναλωτών ότι με βάση τη διαφήμιση της εταιρείας πήγαν να αγοράσουν νωπό αρνί στην τιμή των 3,99 ευρώ το κιλό και εκεί τους είπαν ότι είχε τελειώσει και μπορούσαν να αγοράσουν άλλο αρνί (όχι αυτό της προσφοράς) με υψηλότερη τιμή, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ζήτησε από την εταιρία Lidl να δώσει εξηγήσεις για την ταλαιπωρία που προκάλεσε στους καταναλωτές.

Σε επιστολή που απεστάλη προς την εταιρία, το Υπουργείο, αρχικά επισημαίνει πως αν δεν ήταν πολλά τα αποθέματα της προσφοράς θα έπρεπε να ενημερώσουν σχετικά τους καταναλωτές. 

Επιπλέον, δίνει διορία μέχρι αύριο, η εταιρία να εξηγήσει, πιο συγκεκριμένα, τα ακόλουθα:

1. Ποιος είναι ο αριθμός των νωπών αρνιών που έχει προμηθευτεί η εταιρεία, συνολικά και ανά κατάστημα, και να κατατεθούν τα σχετικά παραστατικά.
2. Ποιος είναι ο αριθμός των τεμαχίων που πουλήθηκαν την πρώτη μέρα συνολικά και ανά κατάστημα και να κατατεθούν τα παραστατικά.
3. Εάν παρά την πιθανή εξάντληση των αποθεμάτων συνεχίζεται η διαφήμιση.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.