ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε δίκη για δωροδοκία ο Τομπούλογλου

20:02 - 11 Νοε 2014 | Ειδήσεις
Σε δίκη για δωροδοκία ο Τομπούλογλου
Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Χάρης Τομπούλογλου ο οποίος πέρυσι, παραμονή Χριστουγέννων, συνελήφθη επ' αυτοφώρω, να παίρνει φάκελο με «μίζα» 25.000 ευρώ.

Μαζί του, θα δικαστούν οι γιατροί Στέφανος Μιχαλάκος και Χρήστος Τριανταφύλλου που φέρονται ως συνεργοί του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μέσα από βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου ο Χάρης Τομπούλογλου εμφανίζεται να παίρνει φάκελο με 25.000 ευρώ από διαφημιστική εταιρεία προκειμένου να συνεχιστεί η σύμβασή της με το νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», χρήματα που ήταν προσημειωμένα.

O Τομπούλογλου είχε κα΄νει λόγο για «σκευωρία», αρνούμενος ότι το ποσό των 25.000 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του ήταν μίζα. Όπως είχε υποστηρίξει προορίζονταν για δωρεά στο νοσοκομείο.

Με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, διατηρούνται και οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί και αφορούν την υποχρεωτική του εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της χρηματικής εγγύησης ύψους 150.000 ευρώ .

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.