ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ύδρα- δολοφονία : Προθεσμία έλαβε ο εγκέφαλος της συμμορίας

20:07 - 13 Νοε 2015 | Ειδήσεις
Ύδρα- δολοφονία : Προθεσμία έλαβε ο εγκέφαλος της συμμορίας
Ο 39χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε σήμερα από την 7η τακτική ανακρίτρια Πειραιά, ο 39χρονος Γεωργιανός, που φέρεται ως ο αρχηγός της εγκληματικής συμμορίας που δολοφόνησε τον 67χρονο εστιάτορα στην Ύδρα τον περασμένο Αύγουστο.

 

Ο 39χρονος, που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, φέρεται ως ο εγκέφαλος της συγκεκριμένης ομάδας που είχε εισβάλει τον περασμένο Αύγουστο στο σπίτι του άτυχου εστιάτορα προκειμένου να τον ληστέψει.

 

Στο περιστατικό εκείνο, οι δράστες αφού ακινητοποίησαν και φίμωσαν το θύμα και τη σύζυγό του απέσπασαν χρήματα και χρυσαφικά και διέφυγαν. Ο 67χρονος εστιάτορας, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η γυναίκα κατάφερε να σωθεί.

 

Ο39χρονος Γεωργιανός, που εντοπίστηκε και συνελήφθη τελικά στην Καλλιθέα την περασμένη Τρίτη, είναι αυτός που αναζητούσε εδώ και καιρό η ασφάλεια, καθώς φέρεται να είχε διαφύγει μαζί με μία γυναίκα από το νησί με θαλάσσιο ταξί. Μάλιστα οι δύο αυτοί φέρονται να είχαν πάρει από τους υπόλοιπους δράστες τα κλοπιμαία προκειμένου οι τελευταίοι να μην γίνουν αντιληπτοί.

 

Δύο από την ομάδα που είχε εισβάλει στο σπίτι του εστιάτορα συνελήφθησαν στο λιμάνι της Ύδρας ενώ οι υπόλοιποι πέντε προσπάθησαν να διαφύγουν -και αυτοί με θαλάσσιο ταξί- αλλά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.


Εκτός από το υλικό που έχει η Αστυνομία από τις κάμερες για τους δράστες, κηλίδα αίματος του 39χρονου Γεωργιανού φέρεται να βρέθηκε στο σημείο που ήταν η σορός του άτυχου άνδρα κάτι που ανακοίνωσε η αστυνομία κατά την παρουσίαση της υπόθεσης.
Ο 39χρονος αρχηγός της συμμορίας εντοπίστηκε, την Τρίτη στην Καλλιθέα, σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.