ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρίλερ στη Χίο μεταξύ προσφύγων: Πεδίο μάχης με μαχαιρώματα

08:41 - 01 Απρ 2016 | Ειδήσεις
Θρίλερ στη Χίο μεταξύ προσφύγων: Πεδίο μάχης με μαχαιρώματα
Συχνά πια είναι τα φαινόμενα των εξεγέρσεων μεταξύ μεταναστών και προσφύγων σε καταυλισμούς και χώρους φιλοξενίας. Ένα βήμα πριν τη βίαιη έκρηξη. Τελευταίο κρούσμα τα μαχαιρώματα στο κέντρο κράτησης της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός.

Για μία ακόμη φορά Αφγανοί και Σύριοι συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το Hotspot τα ξημερώματα της Παρασκευής να θυμίζει πεδίο μάχης.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του politischios.gr μεμονωμένες ομάδες για άγνωστο λόγο ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα δύο άτομα να μαχαιρωθούν και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο ενώ πολλοί τραυματίστηκαν σοβαρά σε κεφάλι και πόδια. Από την καταστροφική τους μανία δεν ξέφυγαν ούτε οι υποδομές του hotspot αφού έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους.

 

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια διακοπής των επεισοδίων και προκειμένου να αποφευχθούν επιπλέον τραυματισμοί η Αστυνομία επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο του πρώην εργοστασίου της ΒΙ.ΑΛ. με τη χρήση χειροβομβίδων κρότου - λάμψης.


Να σημειωθεί ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου έχει ζητήσει ήδη από την Αθήνα συνδρομή με διμοιρία ΜΑΤ, αίτημα που έγινε αποδεκτό. Έτσι εντός της ημέρας αναμένεται η άφιξη της διμοιρίας στη Χίο.

 

Με βάση την κατάσταση που επικρατεί στο Χαλκειός τα τελευταία 24ωρα κάτοικοι της περιοχής θα πραγματοποιήσουν στις 10:00 το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:46 - 01 Απρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.