ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεκαήμερη προθεσμία έδωσε η Β. Θάνου στη εισαγγελέα Τσατάνη

10:11 - 05 Απρ 2016 | Ειδήσεις
Δεκαήμερη προθεσμία έδωσε η Β. Θάνου στη εισαγγελέα Τσατάνη
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου έδωσε στο δικηγόρο της Εισαγγελέως Εφετών έγγραφο το οποίο εξειδικεύει «τι είναι ακριβώς αυτό που της αποδίδεται» κατά την πειθαρχική έρευνα εις βάρος της σε σχέση με την υπόθεση του επιχειρηματία, Ανδρέα Βγενόπουλου.

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου καλεί την εισαγγελέα Εφετών να απαντήσει σε εξής ερωτήματα:

 

1) ποια ήταν η διαδικασία που ακολουθήθηκε ώστε να φτάσει στα χέρια της η δικογραφία του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,

 

2) αν υπήρχε συγκεκριμένη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου για να διερευνηθούν συγκεκριμένα αδικήματα από την ελληνική Δικαιοσύνη (σ.σ.: συμφωνία η οποία να έγινε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου φέρεται να σημειώθηκε λεκτικό επεισόδιο μεταξύ της κ. Τσατάνη και του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου) και

 

3) αν «συμπωματικά» την ημέρα που κάλεσε σε εξηγήσεις τον επιχειρηματία, εξέδωσε διάταξη για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του.

 

Να σημειωθεί ότι η κυρία Θάνου εξειδίκευσε με την μορφή ερωτημάτων, το τι αποδίδεται στην κυρία Τσατάνη, μετά την αναφορά που κατέθεσε η τελευταία στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη και με την οποία χαρακτήριζε αόριστη την κλήση που έλαβε προς πειθαρχική απολογία και ζητούσε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

 

Παράλληλα, η κ. Τσατάνη έλαβε μέσω του συνηγόρου της, προθεσμία δέκα ημερών για να προετοιμάσει τις απαντήσεις της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.