ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσφυγή του Mega για τις αδειοδοτήσεις των καναλιών

10:42 - 04 Μαϊ 2016 | Ειδήσεις
Προσφυγή του Mega για τις αδειοδοτήσεις των καναλιών
Εναντίον της απόφασης του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για την αδειοδότηση των καναλιών προσέφυγε το Mega και συγκεκριμένα για τον «καθορισμό τιμής εκκίνησης για τις δημοπρατούμενες άδειες».

Σύμφωνα με τα όσα μεραδίδει η Εφημερίδα των Συντακτών, το Mega προέβη προ ημερών σε προδικαστική προσφυγή, γεγονός που αποτελεί το πρώτο νομικό βήμα πριν προσφύγει στα δικαστήρια. Αλλά το σπουδαίο είναι άλλο, όχι τόσο η προσφυγή που, όπως σας είπαμε, ήταν αναμενόμενη.

 

Η είδηση είναι πως το Mega δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν διαθέτει τα 3 εκατομμύρια ευρώ ώστε να πληρώσει την εγγύηση προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία.

 

«Ο καθορισμός», γράφει, «της τιμής εκκίνησης για καθεμία από τις τέσσερις (4) άδειες στο ύψος των τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000) καθιστά αδύνατη ή υπερβολικά δυσχερή την υποβολή προσφοράς εκ μέρους της Εταιρίας μας στην παραπάνω διαγωνιστική διαδικασία».

 

Και συνεχίζει για να μας το κάνει ακόμα πιο σαφές: «Η Εταιρία μας δεν είναι σε θέση να υποβάλει οικονομική προσφορά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ».

 

Τότε τι αύξηση μετοχικού κεφαλαίου παλεύουν, τι επενδυτές αναζητούν ώστε να πληρώσουν 25 εκατομμύρια ευρώ, όταν δεν έχουν καν τα... τρία που απαιτούνται για να συμμετάσχουν στη διαδικασία;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.