ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκρηξη στην Ιπποκράτους-Σοφός: Στόχος η εισαγγελέας Τσατάνη

00:22 - 13 Οκτ 2016 | Ειδήσεις
Έκρηξη στην Ιπποκράτους-Σοφός: Στόχος η εισαγγελέας Τσατάνη
Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Ιπποκράτους 112, στο κέντρο της Αθήνας. Έξω από το βιβλιοπωλείο "Ελεύθερη Σκέψη", αλλά και το σπίτι της εισαγγελέως, Τσατάνη.

Βάσει των πρώτων πληροφοριών, ο μηχανισμός -μικρής ισχύος- ήταν τοποθετημένος ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και προξένησε υλικές ζημιές στο βιβλιοπωλείο «Ελεύθερη Σκέψη» που βρίσκεται στο σημείο, καθώς και σε σταθμευμένα οχήματα, χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί.

 

Ωστόσο, κοντά στο σημείο βρίσκεται και το κτίριο στο οποίο κατοικεί η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη που απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα. Μάλιστα, ο δικηγόρος της κ.Τσατάνη, Θέμης Σοφός, δήλωσε ότι η έκρηξη έγινε «στην είσοδο της οικίας της εισαγγελέως». Όπως πρόσθεσε, η κ.Τσατάνη είχε ζητήσει αύξηση των μέτρων για την ασφάλειά της, αλλά η Πολιτεία είχε μειώσει τη φρούρηση. Μάλιστα, εκκρεμεί ένταση της εισαγγελέως στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ

 

Στις 22:20 άγνωστος τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και στην ιστοσελίδα Zougla.gr και ανέφερε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα σε μισή ώρα στην Ιπποκράτους 112.

 

Η περιοχή αποκλείσθηκε από την αστυνομία και πράγματι η έκρηξη σημειώθηκε στο χρόνο που αναφέρθηκε στο προειδοποιητικό τηλεφώνημα, στις 22:50.

 

Στνο τόπο του συμβάντος έσπευσε ομάδα από πυροτεχνουργούς.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:55 - 13 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.