ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγωδία στη Μόρια: Γιαγιά και εγγονάκι κάηκαν στον καταυλισμό προσφύγων

08:19 - 25 Νοε 2016 | Ειδήσεις
Τραγωδία στη Μόρια: Γιαγιά και εγγονάκι κάηκαν στον καταυλισμό προσφύγων
Τη ζωή τους έχασαν μια γυναίκα 66 ετών και το 6χρονο εγγόνι της από την έκρηξη που έλαβε χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια της Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, η έκρηξη προκλήθηκε από το γκαζάκι που είχε ανάψει μέσα στη σκηνή η 66χρονη γυναίκα προκειμένου να μαγειρέψει.

 

Από την έκρηξη σκοτώθηκε ακαριαία τόσο η ίδια όσο και το 6χρονο εγγονάκι της που βρισκόταν κοντά της. Η 25χρονη μητέρα και το 4χρονο παιδί της βρίσκονταν λίγο πιο μακριά απο το σημείο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

 

Η 25χρονη μαζί με το 4χρονο παιδί της διακομίζονται με C-130 στην Αθήνα.

 

Η φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη άρχισε να μεταδίδεται από τη μια σκηνή στην άλλη του καταυλισμού, με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες να τις εγκαταλείπουν.

 

Στη συνέχεια, προκλήθηκαν επεισόδια, καθώς κάποιοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που έφτασαν στο hot spot, καθώς κυκλοφόρησε αμέσως η φήμη ότι είχε εκραγεί βόμβα!

 

Χρειάστηκε να επέμβουν διμοιρίες των ΜΑΤ για να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να μπορέσουν να πλησιάσουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής για να σβήσουν την φωτιά και τα ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

 

Τελικά, περίπου στις 3 τα χαράματα οι φωτιές έσβησαν, ένας μεγάλος όμως αριθμός ανθρώπων πέρασε τη νύχτα στην ύπαιθρο, αφού οι σκηνές τους με όλα τους τα υπάρχοντα καταστράφηκαν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.