ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΛΤΑ: Θα εξακολουθήσουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τα διαβατήρια

19:50 - 24 Φεβ 2017 | Ειδήσεις
ΕΛΤΑ: Θα εξακολουθήσουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τα διαβατήρια
Θα εξακολουθήσουν να συμμετέχουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στον διαγωνισμό για τα διαβατήρια σύμφωνα με την απόφαση 41/2017/20.02.2017 επί ασφαλιστικών μέτρων που διατάσσει τη συνέχιση της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι η κοινοπραξία των εταιρειών ΕΛΤΑ-Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό για τα διαβατήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, αρχικού προϋπολογισμού 10,8 εκατ. ευρώ, καθώς είχαν προσκομιστεί λάθος πιστοποιητικά.

 

Πλέον, τα ΕΛΤΑ αναφέρουν ότι δικαιώνονται ακόμα μία φορά στην προσπάθειά τους να παρέχουν στους πολίτες ποιοτικές υπηρεσίες και σημειώνουν πως πλήττονται από κύκλους που επιθυμούν την απαξίωσή τους.

 

Αναλυτικά, τα ΕΛΤΑ σημειώνουν:

 

Η 41/2017/20.02.2017 δικαστική απόφαση επί ασφαλιστικών μέτρων διατάσσει τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας για τα διαβατήρια και δίνει τη δυνατότητα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία να συμμετέχουν σε αυτήν.

 

Η θετική αυτή εξέλιξη έρχεται σε μία εποχή που τα Ελληνικά Ταχυδρομεία πλήττονται από κύκλους που επιθυμούν την απαξίωσή τους. Η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι της εταιρείας συνεχίζουν αθόρυβα και υπεύθυνα την προσπάθειά τους, με στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών σε κάθε γωνιά της χώρας, διαδικασία στην οποία θα επιθυμούσαμε να λειτουργήσουν και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πολύ μελάνι έχει χυθεί, με διάφορα προσχήματα - τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν την ουσία των γεγονότων - και καταβάλλεται μία προσπάθεια να φανεί ότι τα ΕΛΤΑ "βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης", λειτουργώντας υπό την πίεση "ανάλγητων διαδικασιών", χωρίς καν οι συντάκτες να έχουν απευθυνθεί στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ για να ενημερωθούν.

 

Η αλήθεια απέχει παρασάγγας. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εξακολουθούν να διαδραματίζουν σπουδαίο κοινωνικό ρόλο και κινούνται με στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας, την αποτελεσματική επαφή με τον πελάτη και την επιχειρησιακή στρατηγική που γεφυρώνει το παρόν με το μέλλον.

 

Η Διοίκηση, δέκα μήνες τώρα, εργάζεται μεθοδικά και αθόρυβα και από επιλογή, προωθεί το "επιχειρείν", χωρίς να μπαίνει σε ανούσιες αντιπαραθέσεις σκοπιμότητας.

 

Το εποπτεύον Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης - όπως και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο πρόσφατο παρελθόν - συμβάλλει καθοριστικά και αποφασιστικά με βάση τις αρμοδιότητές του και την ευθύνη του.

 

Όσον αφορά τα διάφορα ευφάνταστα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για προβλήματα με τον μέτοχο του 10%, να σημειωθεί ότι η συνεργασία με τη Eurobank είναι άριστη και συνεχίζεται με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.