ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατί δεν πρέπει να τρώμε το φαγητό του αεροπλάνου

21:24 - 20 Απρ 2017 | Ειδήσεις
Γιατί δεν πρέπει να τρώμε το φαγητό του αεροπλάνου
Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι σεφ που έχουν παραδεχτεί πως δεν τρώνε ποτέ το φαγητό που σερβίρουν στα αεροπλάνα.

Όπως εξηγεί και ο Γκόρντον Ράμσεϊ,το φαγητό αυτό στην καλύτερη περίπτωση απλά... τρώγεται, ενώ στη χειρότερη είναι απαίσιο, μισό-μαγειρευμένο και βρώμικο.

 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ίδιο ισχύει και για τους επιβάτες της α' θέσης που μπορεί να νομίζουν ότι το φαγητό τους είναι καλύτερο, όπως στην πραγματικότητα, όλες οι μερίδες προέρχονται από το ίδιο μέρος.

 

Τα γεύματα παρασκευάζονται μαζικά, περίπου 12 με 72 ώρες πριν, ενώ δεν είναι απίθανο να κρατούνται στο ψυγείο έως και πέντε μέρες.

 

Επίσης η... συναρμολόγηση του δίσκου με σαλάτες, γλυκά, ψωμάκια, μαχαιροπίρουνα και χαρτοπετσέτες γίνεται στο πάτωμα.

 

Τα ζεστά γεύματα προετοιμάζονται σε μεγάλα βιομηχανικά ταψιά μέσα σε πλαστικούς φούρνους στους 5 βαθμούς Κελσίου για 90 λεπτά.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:11 - 20 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.