ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποδοσφαιρικό Grexit προτείνει ο εισηγητής της FIFA

12:35 - 29 Μαρ 2018 | Ειδήσεις
Ποδοσφαιρικό Grexit προτείνει ο εισηγητής της FIFA
Ο επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης που όρισε η FIFA για την ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, εισηγείται στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε διασυλλογικό και εθνικό επίπεδο, χωρίς αναστολή ή περίοδο χάριτος.

Η ΕΠΟ δεν έπεισε τον Χούμπελ ότι υπάρχει η ικανότητα αλλά και η θέληση να μπει επιτέλους τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο εισηγητής της FIFA προτείνει... Grexit για τις ελληνικές ομάδες από όλες τις διοργανώσεις. Η εισήγησή του αφορά και την εθνική μας ομάδα.

Στην εισήγησή του ο Χούμπελ κάνει αναφορά στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη φέροντας όπλο στο ντέρμπι της Τούμπας, στο «λουκέτο» στο πρωτάθλημα, στη διαγραφή του ΠΑΟΚ από την ECA, στις δικαστικές υποθέσεις που καθυστερούν να τελεσιδικήσουν, στην πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες και όχι στον αγωνιστικό χώρο...

«Η τρέχουσα κατάσταση δεν επιτρέπει στην ΕΠΟ να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών διοργανώσεων», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η εισήγηση Χούμπελ, ευτυχώς, δεν θα πάει στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA, κάτι που θα συνεπαγόταν αποφάσεις με άμεση ισχύ, αλλά στην Επιτροπή Ομοσπονδιών-Μελών και θα συζητηθεί το Μάιο ή και τον Ιούνιο.

Μέχρι τότε θα πρέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο να αποδείξει πως ο Χούμπελ δεν έχει δίκιο στα όσα αναφέρει για την ΕΠΟ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.