ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με καλό καιρό η επιστροφή των εκδρομέων

11:29 - 09 Απρ 2018 | Ειδήσεις
Με καλό καιρό η επιστροφή των εκδρομέων
Με καλό καιρό θα γίνει η επιστροφή των πρώτων εκδρομέων του Πάσχα καθώς τη Δευτέρα του Πάσχα, αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους που στα δυτικά θα είναι περισσότερες.

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά, ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην Αττική, θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός και το απόγευμα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα κυμανθούν από 4 έως 5 μποφόρ στα ανατολικά με σταδιακή εξασθένιση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές αναμένονται στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στα ανατολικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα, είναι πιθανό νωρίς το πρωί στα νοτιότερα τμήματα να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

 
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.