ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Θάνατος μυστήριο 46χρονης - Οι καταθέσεις

15:30 - 27 Μαϊ 2018 | Ειδήσεις
Λαμία: Θάνατος μυστήριο 46χρονης - Οι καταθέσεις
Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο γυναίκας τα ξημερώματα της Κυριακής, στην πλατεία Λαού της Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας 48χρονος οδηγός ανέφερε αρχικά ότι είχε σταματήσει για να αγοράσει φαγητό και τότε μία γυναίκα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και τον παρακάλεσε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Ο οδηγός ξεκίνησε για τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου, στον δρόμο όμως, όπως αναφέρει στη μαρτυρία του, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της. Φτάνοντας στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε φύγει από τη ζωή.

Πρόκειται για μία 46χρονη γυναίκα με καταγωγή από χωριό του Δομοκού που μένει στη Λαμία και δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την Αστυνομία.

Όπως κατέθεσε όμως στη συνέχεια ο οδηγός, είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα και είχαν πάει μαζί για ποτό. Μετά το ποτό πήγαν μαζί για φαγητό στην πλατεία Λαού. Εκεί η γυναίκα, σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού, άρχισε ξαφνικά να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα. 

Τότε την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στα Επείγοντα, ενώ στο δρόμο η γυναίκα είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις της. Φτάνοντας στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η 46χρονη είχε φύγει από τη ζωή.

Έχει παραγγελθεί η απαραίτητη νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής της άτυχης 46χρονης και μητέρας δύο παιδιών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.