ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκίνηση στην κηδεία του «ήρωα του Αιγαίου», Κυριάκου Παπαδόπουλου

17:14 - 11 Οκτ 2018 | Ειδήσεις
Συγκίνηση στην κηδεία του «ήρωα του Αιγαίου», Κυριάκου Παπαδόπουλου
Δημοσία δαπάνη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο ναό του Αγίου Θεράποντα της Μυτιλήνης η εξόδιος ακολουθία του υποπλοιάρχου του Λιμενικού, Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος εφυγέ ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Ο «ήρωας του Αιγαίου», όπως τον αποκαλούσαν, έσωσε χιλιάδες ζωές στο αποκορύφωμα της προσφυγικής κρίσης το καλοκαίρι του 2015.

Πλήθος κόσμου, η οικογένειά του, φίλοι συγγενείς, αλλά και οι συνάδελφοί του τον αποχαιρέτησαν την Πέμπτη.

Το σύνολο των ανδρών του ΛΣ στο νησί, με αγήματα που απέδιδαν τιμές, άνδρες των ξένων ευρωπαϊκών δυνάμεων της Frontex από τα σκάφη τους, όλα τα σκάφη στο λιμάνι, ακόμα και αυτά του Πολεμικού και του Εμπορικού Ναυτικού, με μεσίστιες σημαίες και χαιρετιστήριους συριγμούς, απέδωσαν τιμές στη σορό του εμβληματικού στελέχους του Λιμενικού Σώματος.

Στην τελετή, η οποία ολοκληρώθηκε με χειροκροτήματα και τον εθνικό ύμνο, ήταν παρούσα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, ενώ αποδόθηκαν τιμές στην οικογένεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Η οικογένεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου ζήτησε αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του παιδιού» για τους σκοπούς του οποίου ο Κυριάκος είχε στρατευτεί.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.