ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καραϊσκάκης»: Νεκρός οπαδός του Ολυμπιακού μετά από ανακοπή καρδιάς

01:40 - 12 Νοε 2018 | Ειδήσεις
«Καραϊσκάκης»: Νεκρός οπαδός του Ολυμπιακού μετά από ανακοπή καρδιάς
Οπαδός του Ολυμπιακού άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις εξέδρες του γηπέδου, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η κατάρρευση του άτυχου οπαδού των «ερυθρόλευκων», ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του, σε κεντρική θύρα κάτω από τα επίσημα, με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, είχε τελικά τραγική κατάληξη αφού έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε τη στιγμή που έχασε τις αισθήσεις του ήταν μεγάλη, με τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, να τρέχει προς το μέρος του, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες και να μένει μαζί του μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Λίγο μετά τις 22.20 το βράδυ, ο οπαδός μεταφέρθηκε έτσι με ασθενοφόρο, που βρισκόταν έξω από το γήπεδο, σε κοντινό ιατρικό κέντρο, με τους γιατρούς να τονίζουν από την αρχή πως η μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ήταν δύσκολη.

Τελικά ο φίλος των «ερυθρόλευκων» έχασε τη μάχη με το θάνατο, ενώ το τραγικό συμβάν επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.