ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκρηξη με δύο τραυματίες στο Κολωνάκι

09:21 - 27 Δεκ 2018 | Ειδήσεις
Έκρηξη με δύο τραυματίες στο Κολωνάκι
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 07:10 το πρωί στο Κολωνάκι έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, τραυματίζοντας έναν αστυνομικό αλλά και τον νεωκόρο του ναού.

Ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί στα χέρια και στο πρόσωπο και έχει μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο νεωκόρος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Ο νεωκόρος είναι σε καλή κατάσταση, με λίγα εγκαύματα στο πρόσωπο και αναμένεται να λάβει άμεσα εξιτήριο. Καλή είναι η κατάσταση της υγείας και του αστυνομικού. 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή περιμετρικά του ναού. Δεν επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων και πεζών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος και σημειώθηκε σε μεταλλικό κουτί που είχε αφεθεί στο πεζοδρόμιο έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στη Σκουφά. Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από δύο δοχεία με εύφλεκτο υγρό, καλώδια και ένα ρολόι.

Το κουτί εντόπισε ο νεωκόρος της εκκλησίας και ειδοποίησε τον αστυνομικό του τμήματος Εξαρχείων. Ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο και άρχισε να περιεργάζεται το μεταλλικό κουτί που φέρεται να είχε μέσα έναν ωρολογιακό μηχανισμό. Τότε προκλήθηκε η έκρηξη που τον τραυμάτισε ελαφρά στα χέρια και το πρόσωπο. Επίσης ελαφρά τραυματίστηκε και ο νεωκόρος.

Αυτό που προβληματίζει ιδιαιτέρως την αστυνομία είναι ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, αν και η περιοχή είναι πολυσύχναστη,

Τελευταία τροποποίηση στις 13:54 - 27 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.