ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλειστά τα σχολεία και την Πέμπτη στην Αττική

15:10 - 09 Ιαν 2019 | Ειδήσεις
Κλειστά τα σχολεία και την Πέμπτη στην Αττική
Ούτε την Πέμπτη δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, για τρίτη μάλιστα συνεχή ημέρα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας. Το σχολικό «τοπίο» διαμορφώνεται ως εξής:

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στον δήμο Μαραθώνα. Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Στον δήμο Ωρωπού:

- Αυλώνας: Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ.

- Αφίδνες: Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Αντωνόπουλου- Εκπαιδευτική Αναγέννηση», μετά από τη βεβαίωση του ιδιοκτήτη που κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του δήμου, θα λειτουργήσουν κανονικά.

- Κάλαμος και Άγιοι Απόστολοι: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

- Καπανδρίτι και Πολυδένδρι: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

- Μαλακάσα: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Ο παιδικός σταθμός στο Μήλεσι θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ.

- Μαρκόπουλο: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Το ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου θα λειτουργήσει κανονικά.

- Νέα Παλάτια και Σκάλα Ωρωπού: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού και Νέων Παλατίων θα παραμείνει κλειστό, λόγω κτηριακού τεχνικού προβλήματος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.