ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εισαγγελική έρευνα για τον Μανώλη Πετσίτη

15:08 - 25 Ιαν 2019 | Ειδήσεις
Εισαγγελική έρευνα για τον Μανώλη Πετσίτη
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν δημοσιεύματα για τον Μανώλη Πετσίτη, τα οποία τον εμφανίζουν μεταξύ άλλων να είχε σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου. Ειδικότερα, διερευνάται ο ρόλος του Μανώλη Πετσίτη στην υπόθεση της ΔΕΠΑ και των καθυστερήσεων στην είσπραξη οφειλών εκατομμυρίων ευρώ από εταιρεία συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα του Τύπου εμφανίζουν τον κ. Πετσίτη μεταξύ άλλων να «λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου» με σαφής υπόνοιες ότι «αβαντάριζε» την εταιρεία ELFE του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, η οποία χρωστά στη ΔΕΠΑ περισσότερα από 120 εκ. ευρώ.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών τα επίμαχα δημοσιεύματα.

Στη συνέχεια ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ευάγγελος Ιωαννίδης, αφού τα μελέτησε, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις.

Επίσης, ο κ. Ιωαννίδης διαβίβασε τα ίδια δημοσιεύματα στην ανάκριση ώστε να συσχετιστούν με δύο παρεμφερείς έρευνες που είναι σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των ερευνών της δικαιοσύνης για την εταιρεία συμφερόντων Λαυρεντιάδη, χθες, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του επιχειρηματία και τεσσάρων συνεργατών του μετά από μήνυση της Alpha Bank για ανεξόφλητα δάνεια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.