ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΔΟΕ ανανεώνει το ραντεβού των κινητοποιήσεων την 1η Φεβρουαρίου

18:43 - 25 Ιαν 2019 | Ειδήσεις
Η ΔΟΕ ανανεώνει το ραντεβού των κινητοποιήσεων την 1η Φεβρουαρίου
Νέες κινητοποιήσεις ανακοίνωσε η Διδασκαλική Ομοσπονδία (ΔΟΕ), προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το σύστημα προσλήψεων και διορισμών εκπαιδευτικών.

Το συλλαλητήριο προγραμματίζεται για την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας.

 

Παράλληλα, ζητεί εκ νέου άμεση συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, ενώ οργανώνει κύκλο έκτακτων γενικών συνελεύσεων των τοπικών συλλόγων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ζήτημα αυτό, αλλά και για όλα τα ανοικτά ζητήματα της περιόδου.

 

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στο συλλαλητήριο της Αθήνας, το δ.σ. της ΔΟΕ κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας, τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού και τις τρεις πρώτες του απογευματινού προγράμματος, με δυνατότητα στους κατά τόπους συλλόγους να κηρύξουν επιπλέον τρίωρη στάση.

 

Η ΔΟΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς «δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου ότι όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για αληθινή στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης και για ένα δίκαιο σύστημα προσλήψεων και διορισμών, με αναγνώριση της εργασίας των συναδέλφων που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το δημόσιο σχολείο όλα αυτά τα χρόνια».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.