ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο λόγω κακοκαιρίας

22:20 - 24 Φεβ 2019 | Ειδήσεις
Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο λόγω κακοκαιρίας
Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία ανά την Ελλάδα λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου τα Νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια στα χωριά Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής.

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Αριστοτέλη αυτό οφείλεται στη χιονόπτωση και τα προβλήματα που προκάλεσε και στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

 

Δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα τα σχολεία στο συγκρότημα της Γκράβας, λόγω βλάβης στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης, ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων.

 

Με δεδομένο ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν, κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνουν κλειστά τα 11 σχολεία που ανήκουν στον δήμο, έως ότου επισκευαστεί η βλάβη, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας.

 

Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά είναι: 21ο ΓΕΛ, 40ο ΓΕΛ, 21ο Γυμνάσιο, 40ο Γυμνάσιο, 132ο Δημοτικό, 112ο Δημοτικό, 65ο Δημοτικό, 4ο Ειδικό Δημοτικό, 81ο Νηπιαγωγείο, 113ο Νηπιαγωγείο και 38ο Νηπιαγωγείο.

 

Δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα όλα τα σχολεία στην Κεφαλονιά, μετά από απόφαση που έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας.

 

Όπως ανακοίνωσε, «σύμφωνα με τα σχετικά προγνωστικά στοιχεία προκύπτει πως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας η θερμοκρασία θα κυμανθεί κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου σε όλο το ορεινό και ημιορεινό Ε.Ο. δίκτυο του νησιού μας.

 

Επειδή οι πιθανότητες για δημιουργία παγετού είναι αυξημένες και με γνώμονα την απόλυτα ασφαλή μεταφορά των μαθητών, αποφασίζουμε να παραμείνουν κλειστά, όλα τα σχολεία της Α΄/βαθμιας και Β΄/βαθμιας εκπαίδευσης, στα όρια του Δήμου Κεφαλονιάς».

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.