ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες βαθμιαία εξασθενούν

10:40 - 15 Μαρ 2019 | Ειδήσεις
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες βαθμιαία εξασθενούν
Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα σταματήσουν. Βελτίωση του καιρού αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις 4- 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 

 

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έξι έως 14 βαθμούς Κελσίου. 

 

Ο καιρός το Σάββατο

 

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι το απόγευμα με δυτικές διευθύνσεις 4 με 5, στα νοτιοανατολικά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.