ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβλήματα σε Κρήτη, Κάρπαθο και Κάσο από την κακοκαιρία

12:48 - 30 Μαρ 2019 | Ειδήσεις
Προβλήματα σε Κρήτη, Κάρπαθο και Κάσο από την κακοκαιρία
Οι θυελλώδεις άνεμοι που «σφυροκοπούν» από το βράδυ της Πέμπτης την Κρήτη είχαν ως αποτέλεσμα να βυθιστεί ένα σκάφος στη Χερσόνησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί όταν άνδρες του λιμεναρχείου κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο λιμάνι της Χερσονήσου είδαν το ιδιωτικό σκάφος με την ονομασία «Αννούλα» να έχει βυθιστεί κατά το ήμισυ.

Το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο με αποτέλεσμα να μην υπήρχαν επιβάτες.

Οι λιμενικοί προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και διαπίστωσαν πως δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Καταστροφές στο επαρχιακό δίκτυο της Κρήτης λόγω της κακοκαιρίας

Έκλεισε για προληπτικούς λόγους ασφαλείας η κυκλοφορία στην γέφυρα BELLEY στον Πλατανιά λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής. Στο μεταξύ, νέες καταστροφές έχουν σημειωθεί στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Πλατανιά με τον Δήμαρχο, Γιάννη Μαλανδράκη, να λέει χαρακτηριστικά στο zarpanews.gr ότι κανείς δρόμος αυτήν την ώρα δεν είναι ασφαλής.

Η γέφυρα θα παραμείνει κλειστή τουλάχιστον μέχρι αύριο οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Η Περιφέρεια Κρήτης για την στρατιωτική γέφυρα

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, οι οποίες προκάλεσαν την μεγάλη άνοδο της στάθμης των υδάτων του ποταμού Ιάρδανου, για προληπτικούς λόγους ασφαλείας, η Διεύθυνση Τεχνικων εργων της Περιφέρειας Κρήτης προχώρησε στην διακοπή κυκλοφορίας στην γέφυρα BELLEY στον Πλατανιά.
Μετά το πέρας των φαινομένων θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και θα γίνει εκ νέου ενημέρωση για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Προβλήματα σε Κάσο και Κάρπαθο από τις βροχοπτώσεις

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που πλήττει εδώ και σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο τα νησιά της Καρπάθου και της Κάσου.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η "Ροδιακή", στην Κάρπαθο το νησί έχει κοπεί στα δύο, αφού αρκετά ποτάμια και ρέματα τα οποία συνορεύουν με οδικές αρτηρίες του νησιού, έχουν υπερχειλίσει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.