ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αίτημα ΠΟΠΕΚ για στήριξη βενζινοπωλών από το ΕΣΠΑ

19:54 - 07 Απρ 2019 | Ειδήσεις
Αίτημα ΠΟΠΕΚ για στήριξη βενζινοπωλών από το ΕΣΠΑ
Στις 4 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης με τον Υφυπουργό κ. Στάθη Γιαννακίδη, παρουσία της Ειδικής Γραμματέως ΕΤΠΑ & ΤΣ Ευγενίας Φωτονιάτα, αντιπροσωπείας της Π.Ο.Π.Ε.Κ. από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Ασμάτογλου, τον Πρόεδρο της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Θέμη Κιουρτζή και τον Σύμβουλο της Π.Ο.Π.Ε.Κ. κ. Δημ. Μακρυβέλιο.

Θέμα της συζήτησης ήταν να συμπεριληφθεί στην Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων στη Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση» ΕΣΠΑ 2014-2020, άλλως να διευκρινιστεί με έγγραφη ανακοίνωση της Υπηρεσίας σας, ότι δικαίωμα υποβολής επενδυτικών σχεδίων στη Δράση έχουν τα πρατήρια παροχής καυσίμων και ενέργειας τα οποία: (α) είτε λειτουργούν με σύμβαση συνεργασίας με το σήμα εταιρίας εμπορίας πετρελαιοειδών, (β) είτε δεν συνεργάζονται με το σήμα εταιρίας εμπορίας πετρελαιοειδών και λειτουργούν με δική τους αποκλειστική εμπορική ονομασία ή ως ανεξάρτητα πρατήρια

Να παραλειφθεί κάθε άλλη αντίθετη ερμηνεία, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των πρατηρίων καυσίμων και ενέργειας από τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης προτάσεων στα πλαίσια της ως άνω Δράσης.

Κατά την συζήτηση παρέστησαν και υποστήριξαν τις θέσεις της Π.Ο.Π.Ε.Κ. οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κα Χαρά Καφαντάρη και ο κ. Γιάννης Αμανατίδης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.