ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεφελώδες, βροχερό και με αφρικανική σκόνη το σκηνικό του καιρού

07:38 - 24 Απρ 2019 | Ειδήσεις
Συννεφιά, ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά, αλλά και σκόνη από την Αφρική, σε αυξημένες συγκεντρώσεις ειδικά στα δυτικά, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν, νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αττική 

Προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανές ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη 

Προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες πιο πυκνές με τοπικές βροχές στα ανατολικά. Οι άνεμοι ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές στα νότια. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές στα νότια. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανές τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

 Μεγάλη Πέμπτη 

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης και οι συγκεντρώσεις της θα είναι αυξημένες κυρίως στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6, στο Ιόνιο τοπικά 7 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.