ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία

16:35 - 27 Απρ 2019 | Ειδήσεις
Με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία
Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός το φετινό Πάσχα με την αφρικανική σκόνη να παραμένει στην ατμόσφαιρα μέχρι το Μεγάλο Σάββατο το μεσημέρι.

Το Μεγάλο Σάββατο στα ανατολικά και τα νότια αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν. Τοπικές μπόρες ενδεχομένως να εκδηλωθούν κυρίως στις ορεινές περιοχές των ηπειρωτικών. Βοριάδες 3 με 5, στα ανατολικά και στις υπόλοιπες περιοχές επίσης ανατολικούς που ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί από 5 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά από 7 έως 25 βαθμούς και νοτιότερα από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο στην ανατολική Μακεδονία είναι πιθανό να βρέξει για λίγο τοπικά. Οι άνεμοι φαίνεται να ξεπερνούν τα 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει ιδιαίτερη μεταβολή, στα βόρεια από 6 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά από 8 έως 25 βαθμούς και νοτιότερα από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.