ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ

13:30 - 09 Ιουλ 2019 | Ειδήσεις
Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ
Στο μήνυμα της παραίτησής του ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ, κ. Χρόνης Πολυχρονίου, ευχαριστεί θερμά τους εργαζόμενους του ΕΦΕΤ, τις Υπηρεσίες Ελέγχου Τροφίμων, τις εγχώριες επιχειρήσεις τροφίμων, τους Έλληνες καταναλωτές και τους ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Την παραίτησή του υπέβαλε την Τρίτη στον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Χρόνης Πολυχρονίου, μαζί με τις ευχές του για καλή επιτυχία στο έργο του, χωρίς να παραλείψει βεβαίως τις ευχαριστίες του στον απερχόμενο Υπουργό, Σταύρο Αραχωβίτη.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο κ. Πολυχρονίου, στο μήνυμα της παραίτησής του, ευχαριστεί θερμά, εκτός των εργαζομένων του ΕΦΕΤ για την άψογη συνεργασία που είχαν, τις συναρμόδιες Υπηρεσίες Ελέγχου Τροφίμων, τις εγχώριες επιχειρήσεις τροφίμων, τους Έλληνες καταναλωτές και τους ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την πολύ καλή συμπεριφορά τους απέναντι στον Φορέα.

Ο ΕΦΕΤ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ασφάλεια των τροφίμων στη χώρα μας, τα συμφέροντα των καταναλωτών, καθώς και τη σχέση εμπιστοσύνης των πολιτών και των επιχειρήσεων στην ελληνική αγροτική διατροφή, καταλήγει η ανακοίνωση του Φορέα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.