ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Πειραιά

22:56 - 11 Ιουλ 2019 | Ειδήσεις
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Πειραιά
Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω εργασιών συντήρησης πρασίνου, θα ισχύσει σε τμήματα δρόμων στους δήμους Πειραιά, Περάματος, Αγ. Ιωάννη Ρέντη-Νίκαιας και Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Ειδικότερα, οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στις 14 και 15 Ιουλίου, εναλλάξ ανά λωρίδα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σε:

  • Λ. Δημοκρατίας, από τη συμβολή της με την οδό Καλοκαιρινού έως την είσοδο των εκδοτηρίων Περάματος, κατά τις ώρες 09.30 έως 20.00.
  • Λ. Σαλαμίνας, από τη συμβολή της με την οδό Καλοκαιρινού έως τη συμβολή της με την οδό Γρ. Λαμπράκη, κατά τις ώρες 09.30 έως 20.00.
  • Λ. Π. Ράλλη, από τη συμβολή της με τη Λ. Θηβών έως τη συμβολή της με την οδό Καλοκαιρινού, κατά τις ώρες 09.30 έως 20.00.
  • Ακτή Ηετιώνεια, από τη συμβολή της με την Ακτή Κονδύλη έως τη συμβολή της με την οδό Κανάρη, κατά τις ώρες 09.30 έως 18.30.
  • Ακτή Κονδύλη, από τη συμβολή της με την οδό Κέκρωπος-πλ. Αγ. Διονυσίου έως τη συμβολή της με την Ακτή Καλλιμασιώτη, κατά τις ώρες 09.30 έως 18.30.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος.

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.