ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πατήσια: Συνελήφθη 56χρονος για τη δολοφονία και την αιματηρή συμπλοκή

20:57 - 14 Αυγ 2019 | Ειδήσεις
Πατήσια: Συνελήφθη 56χρονος για τη δολοφονία και την αιματηρή συμπλοκή
Στη σύλληψη του δράστη της σημερινής ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας έξω από κατάστημα στα Πατήσια προχώρησε σήμερα το μεσημέρι η Ελληνική Αστυνομία.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για τα παραπάνω αδικήματα, ενώ ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Η δολοφονία και η απόπειρα εξιχνιάστηκαν άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Θύμα είναι ένας 42χρονος Έλληνας, ενώ ο δράστης τραυμάτισε και έναν 35χρονοο αλλοδαπό, στα Πατήσια τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σχετικά με το χρονικό της υπόθεσης, μετά από λογομαχία που προηγήθηκε μεταξύ θαμώνων του καταστήματος, για ασήμαντη αφορμή, ο δράστης έφυγε από τον χώρο και επανήλθε κρατώντας πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια κατά των δύο ανθρώπων, τραυματίζοντας θανάσιμα τον ένα και σοβαρά τον δεύτερο, ενώ στη συνέχεια διέφυγε.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής /Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα, η οποία κατάφερε άμεσα να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του δράστη και να εντοπίσει την οικία διαμονής του, όπου και συνελήφθη στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και πέντε φυσίγγια, δύο κουτιά με εβδομήντα δύο φυσίγγια, καθώς και πιστόλι κρότου με δέκα φυσίγγια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.